Ja sam bila na PT2, gdje pročelnica odjela ima poprilično strogi stav, a očito da je i Đelmiš takav, kad jednom udješ u njihov sustav, u biti očekuje se da si do kraja. Oni to vode onako, naravno da možeš otići drugim doktorima na pregled, ja sam bila isto privatno na 3d/4d, pa kao njihov potpis je puno značajniji. I da, vrijeđa ih to pitanje dal moras stalno dolazit ha ha. Ono pomiris se s tim, u biti možeš otići i nekome drugome na pregled, ali moras i kod njih. Povodom toga ja sam bila svaka 3 tjedan tamo o par dana,po meni nepotrebno i pretjerivanje, ležat u bolnici zbog vađenja krvi i urina a nalazi su gotovi za jedan dan. Vidim ovdje puno cura koje bolnicu nisu ni vidjele. Trombociti su mi bili ok, ali oko 30. tjedna mi je palo zeljezo. Normalni doktori bi mi repisali Heferol, ovako sam primala intravenozno. Masnice nisam imala. Ako se zaboravi uzeti, malo se poveća rizik od tromba naravno, ali iše u uputstvima lijeka da se doza ne smije povećavati, ono da uzmeš duplo, nego samo nastaviš dalje uzimanje. ZA ovo zadnje stvarno ne znam, srećom nisam bila bolesna.