-
Antony, ja sam za Uskrs imala cijelu dramu. Falio mi je jos gonala pen, i fraxiparin. U ned ujutro, Uskrs (tu im je vec bilo podne kad su me vidjeli) sam dosla na pregled i zakljucak je bio da moram produziti stimulaciju. Vracam se u bolnicu sa svom dokumentacijom i u Puli je nemoguce pronaci gonal pen, nema ga. Srecom sestra je bila genijalna, pa se na kraju ukljucio i dr i poceli su zvati prvo Rijeku, zatim i bolnice po Italiji i Sloveniji, Zagrebu. Niti jedna bolnica ili nije imala ili nije htjela posuditi/prodati gonal. Pronasli smo ga u ljekarni na Trgu BJ, ali oni ga meni nisu htjeli prodati ni na temelju nalaza, ni bilo kojeg papira. Trazili su od dr koji me to jutro pregledao dokumentaciju pa smo sve to slali faxom i mailom, i uspjeli pronaci nekoga tko ima toliko gotovine sa sobom da moze kupiti i poslati za Pu. Mislila sam da mi je to bio najveci problem i da je s time sve rijeseno. Dr me poslao u glavnu ljekarnu da si odem kupiti Fraxiparin, sa bjanko receptom, i gle vraga opet frka. Nisu mi htjeli prodati jer u Puli to mozes dobiti, navodno, samo ako te vode pulski doktori. I tako sam ostatak Uskrsa trazila ljekarnu koja bi bila voljna shvatiti situaciju i prodati mi tri injekcije fraxiparina. Pronasla sam ju na kraju, ali sam osim kopija svih nalaza, morala priloziti kopiju osobne i zdravstvene iskaznice, i potpisati im bjanko recept da je za vlastitu upotrebu. Poludila sam taj dan i ne znam jesam li ikada bila toliko napeta i nervozna. Tako da sam sama sebi rekla da slijedeci postupak radije kupim kutiju vise nego da ostanem opet u ovakvoj situaciji. A slicno je bilo i prvi put. Inace me potrefe vikendi. Em zivim gdje zivim, em vikendi, em nekakvi praznici/blagdani... kad te tako krene....a to je najmanje sto ti treba na samom kraju stimulacije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma