Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Dolazak kući za vrijeme radnog vremena i dijete?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Dolazak kući za vrijeme radnog vremena i dijete?

Naslov mi je malo čudan, pa da pojasnim. Uskoro ističe mojih dodatnih 100 dana s bebom (koje sam uspjela dogovoriti na poslu). Dakle mali će imati 15 mjeseci kad se vratim na posao. Posao mi je udaljen minutu od kuće, pa sam uvijek dolazila doma na gablec (30 minuta). To bih htjela nastaviti, jer će ga čuvati baka uz još dvoje unučadi, pa ja na tih 30 minuta gledam kao vrijeme da se malo pomazimo i da ga nahranim, čisto da sam sigurna da je jeo, ili da ga presvučem, što več bude potrebnije, jer ne znam kako će baka s troje?!
    Da li je to pametno, da li će se teško prilagoditi na tu situaciju (mama je došla na 30 minuta i ide), da li ću ga još više iziritirati, zbuniti? :/

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Djeca se na sve naviknu pa će tako i na to.U početku sigurno neće biti sretan kad budeš odlazila ali sigurna sam da će kasnije sve biti ok

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mislim da to zavisi od toga kakvo je tvoje dijete. Moja kcer npr. u toj situaciji ne bi se zbunila dok sin bi.
    Kako tvoje dijete inace reagira kad odlazis od kuce? Kako reagira kad se vratis kuci?

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Probaj pa ćeš vidjeti. I ne brini, neće biti ni gladan, ni žedan, ni mokar, ipak je to baka

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nemam ti pametan savjet za dat. Mene ustvari zanima kako si dobila tih dodatnih 100 dana? To ti je placeno ili...?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

koksy, joj nije plaćeno, to koristim mirovanje radnog odnosa, ali toliko dana u dogovoru s poslodavcem. Trenutno je malo specifična situacija na poslu, pa sam sretna da smo i to dogovorili.
    A ništa, budemo probali. Nekako mi je žao da tih pola sata ne provedem s njim kad več imam tu opciju.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To ti je jako individualno.
    Sjećam se kad je moju Leonu čuvala baka, ja sam prvo vrijeme zvala par puta dnevno da ih čujem ali bi se leonči rasplakala svaki put kad bi mi čula glas i odustla sam. Bila je mirnija kad bi "zaboravila" na mene.

Ali imam frendicu čije dijete je obožavalo progugutati s njom na telefon i njima je ta opcija bila savršena.

Probaj, pa ćeš vidjeti kaj će bolje ispasti

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je iz mog djetinjstva to ostalo kao super opcija. Čuvali su nas djed i baka. Mi smo spavali ko topovi do pola 10 kad bi mama došla na "gablec", onda nas je obukla, nahranila i dalje su nas preuzeli djed i baka na svega nekih 4 sata. Nama je to super odgovaralo, ne znači da će i mojem djetetu, mada voljela bih da bude tako.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Meni je iz mog djetinjstva to ostalo kao super opcija. Čuvali su nas djed i baka. Mi smo spavali ko topovi do pola 10 kad bi mama došla na "gablec", onda nas je obukla, nahranila i dalje su nas preuzeli djed i baka na svega nekih 4 sata. Nama je to super odgovaralo, ne znači da će i mojem djetetu, mada voljela bih da bude tako.
    pa ako je ostalo u tako dobrom sjećanju zašto se unaprijed brinuti i razbijati si glavu ? stvarno ne razumijem. :? ok, možda ne bude tako, al onda treba u hodu to rješavati, onda ti ostaje opcija ne dolaziti preko podneva - i gotovo. a ne ovako unaprijed se brinuti što će biti i strepiti.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    To ti je jako individualno.
    Sjećam se kad je moju Leonu čuvala baka, ja sam prvo vrijeme zvala par puta dnevno da ih čujem ali bi se leonči rasplakala svaki put kad bi mi čula glas i odustla sam. Bila je mirnija kad bi "zaboravila" na mene.

Ali imam frendicu čije dijete je obožavalo progugutati s njom na telefon i njima je ta opcija bila savršena.

Probaj, pa ćeš vidjeti kaj će bolje ispasti
    Evo, ja potpisujem kloklo.
    Moja L. je ista

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma znam da nema smisla unaprijed brinuti i razbijati glavu, ali na žalost takva sam. Kad isprobamo javim kako je prošlo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •