-
Arilu :D za tvog super tatu!
Nama se Leona poluzalomila
Nismo svjesno planirali dijete, ali se nismo baš bog zna kak pedantno čuvali i kad sam ostala trudna malčice sam se iznenadila, ali smo bili i ostali ludo sretni zbog nje
Jura je turbo planiran i ja spominjem te različite okolnosti samo u kontekstu priče da smo se prvom djetetu veselili kao dražesnom iznenađenju i nepoznatoj, prekrasnoj avanturi koja se pokazala toliko lijepom da smo je svakako poželjeli ponoviti 
Kad Leona poraste reći ću joj to tako da zna da je ona, tako mila i voljena, bila razlog da si priuštimo još jedno veselje u obliku još jednog djeteta, prekrasnog smotuljka ljubavi, baš kao što je i ona 
Al, da ti odgovorim na pitanje.
Možda nije politički korektno od mene, no nekako imam dojam da neplanirana djeca unesu radost samo u funkcionalnu obitelj, kad dođe među sretne ljude.
Malčice se naježim kad povremeno čujem komentare tipa "Njihov brak je loš, trebaju napraviti dijete da ih poveže". Smatram da dijete, prvo ili x-to, ako dođe u nesređenu obitelj s lošom komunikacijom i manjkom ljubavi i empatije ima veće izglede da mu se u životu na nos nabija da je bilo neželjeno i da "pokvarilo planove" 
Npr. mlada cura ostane trudna s nekim hohštaplerom kojem ne pada na pamet priznati dijete.
Varijanta a)
Cura mu da nogu i uz podršku staraca podigne to dijete koje raste okruženo ljubavlju iako je "neplanirano"
Varijanta b)
Cura mu da nogu i ostane doma sa svojima, ali baka i deda, nekad čak i mama koriste svaku priliku da djetetu nabijaju na nos kako je najgora stvar koja im se dogodila u životu
Varijanta c)
Dečku se dogodili klik u glavi i kad vidi bebača zaljubi se u njega - happy end
Varijanta d)
Cura i dečko se vjenčaju "pod mus" iako uopće nisu za zajednički život i dijete pati
itd.itd.
Sve ovisi o okolnostima i ljudima među kojima će dijete živjeti, a ja svakom bebaču koji trenutačno raste pod srce mama diljem svijeta želim da se okolnosti slože tako da bude sretno i voljeno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma