Moja sestra ih ima četvoro i SVI su joj se zalomili - prvo zbog 'vađenja na vreme' a ostala tri je bila pod kontracepcijom zvanom 'pa dojim, ne mogu ostati trudna''

Par mojih prijateljica javno priznaje da im se treće dete zalomilo. Prva ima blizanke i 20 meseci mlađeg sina kojeg je čudom dobila jer su blizanke rezultat IVF-a a druga je zaista ostala trudna pod hormonskom kontracepcijom. Ovoj prvoj nije veliki problem što joj se dogodilo malo Čudo jer su finansijski jako stabilni, ima 2 tete čuvalice još od rođenja blizanki, tetu kuvaricu, tetu čistilicu. Ova druga je zahtevala da joj se na carskom rezu podvežu jajovodi jer zaista nema mogućnosti za još dece. Čak i za ovo treće je bilo povuci-potegni jer je razdelila sve, od krevetića i kolica pa do poslednje čarapice pa sam uletela ja sa opremom od mojih momaka - o posvećivanju pažnje neće ni da govori, to joj je bolna tačka i jako se teško snalazi jer ima prvaka, starijeg jasličara i bebu koju doji na zahtev.

Meni je nekako glupo reći detetu da je neplanirano. Mm čak ide toliko daleko da ne želi da Borisu i Matiji pričamo da su rezultat ISCI-ja, barem ne dok ne stasaju dovoljno. Valjda i to smatra nekakvim žigosanjem deteta :/