-
Quark
Opetm mali problemčić,
imama jako puno lijepih njemačkih recepata, ali u njima se koristi quark. Ja znam da je to nešto slično našem mladom siru, barem meni tako šmeka.
Šta vi koristite kao surogat? Meni je samo konzistencija quarka i našeg sira malo problematična.Ili mi se samo čini
?
-
a da probas s ABC-om? ili vajkremom? quark je cini mi se izmedju ovo dvoje :?
-
upotrijebi najmasnije vrhnje koje uspiješ naći i mislim
da će ti svaki recept uspjeti
-
Imaš kod nas kupiti Mascarpone sir, mislim da je to - to.
-
Mascarpone nije quark.
Mislim da bi umjesto quarka mogla koristiti mladi sir, ili sir i vrhnje ili kiselo vrhnje. Sve ovisi o onome što kuhaš/pečeš
-
i ja imam taj problem.
ja koristim kao zamjenu skutu od alpika.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma