-
-
Moj isto negdje s oko 2 mjeseca. Poceo je iz cista mira, taman smo ga skinuli za kupanje kad se opalio smijat. I onda je nastavio svaku vecer u isto to vrijeme prije kupanja. Sad to vise ne radi ali se zato smije cijeli dan necemu, sve mu je smijesno.
-
Naš je isto sad počeo glasove ispuštat. A inače je sretna i smirena bebica. Stalno se smijulji..
-
Naša Leona se prvi put na glas nasmijala s tri i pol mjeseca. Suze radosnice su mi curile potokom, kako je to prekrasan doživljaj bio
-
-
sa tri mj. istresala sam jastuke na krevetu i lupala po njima a ona se odjedanput počela smijati ko šašava...meni i m.su curile isto suze od smjeha....sutradan sam to probala ponovit ali ona me gledala blijedo mrtva ozbiljna...sad se smije svaka dva tri dana ali uvijek na različite stvari ..nikad ne znaš šta će je nasmijati..
-
sa tri mj. istresala sam jastuke na krevetu i lupala po njima a ona se odjedanput počela smijati ko šašava...meni i m.su curile isto suze od smjeha....sutradan sam to probala ponovit ali ona me gledala blijedo mrtva ozbiljna...sad se smije svaka dva tri dana ali uvijek na različite stvari ..nikad ne znaš šta će je nasmijati..
-
i moj sa tri mjeseca,pjevala sam djetetu điha điha a on se odvalio smijat ko lud,neznaš ko je bio sretniji ja ili MM,ili on sam.
Uspjela sam ulovit snimku tog prvog smijanja.
-
Moja mala se počela smijat sa 2 i pol mjeseca. Tako jako da sam se kad je to prvi put napravila prepala.
Išla sam ju pogledat u krvetić jel spava, meni je bio mrak i ja sam se šuljala i provirila kroz ogradicu, a ona se pukla smijat. Prepala sam se jer se nasmijala ko veliki čovjek od srca. Od onda je to stalno radila.
Dok moji dečki tek sada sa tri mjeseca su se tak potrgali od smijeha. S time da se ja potrgam dok izvučem taj predivan smijeh iz njih. A često me i blijedo gledaju dok se ja glupiram da ih nasmijem, u stilu kaj ti se događa mama....
-
Tia se prvi put glasno nasmijala sa negdje mjesec i pol, napredna beba. Bili smo iznenađeno presretni!
-
-
Živa istina. Kad skuže da nas to usrećuje odnda više tom smijehu nema kraja... Ma milina
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma