Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: smijanje na glas

Datum pristupanja
    May 2007

Početno smijanje na glas

Kad su se vaši bebolinci počeli smijati na glas? Naš je s 2mj i 7 dana umirao od smijeha a ja i mm se rasplakali koliko je to bilo slatko .
    Onda tjedan dana samo osmijeh ali ništa na glas, valjda mu nismo bili smiješni , a sad nas svaki dan počasti.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj isto negdje s oko 2 mjeseca. Poceo je iz cista mira, taman smo ga skinuli za kupanje kad se opalio smijat. I onda je nastavio svaku vecer u isto to vrijeme prije kupanja. Sad to vise ne radi ali se zato smije cijeli dan necemu, sve mu je smijesno.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Naš je isto sad počeo glasove ispuštat. A inače je sretna i smirena bebica. Stalno se smijulji..

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naša Leona se prvi put na glas nasmijala s tri i pol mjeseca. Suze radosnice su mi curile potokom, kako je to prekrasan doživljaj bio

ivorka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Moj je K. počeo s glasnim smijanjem oko 4.mj. i to mi je naslađe - to smijanje je sada i gugutanje i kreštanje i vrištanje i diskretno smijanje - ma, preslatko!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sa tri mj. istresala sam jastuke na krevetu i lupala po njima a ona se odjedanput počela smijati ko šašava...meni i m.su curile isto suze od smjeha....sutradan sam to probala ponovit ali ona me gledala blijedo mrtva ozbiljna...sad se smije svaka dva tri dana ali uvijek na različite stvari ..nikad ne znaš šta će je nasmijati..

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sa tri mj. istresala sam jastuke na krevetu i lupala po njima a ona se odjedanput počela smijati ko šašava...meni i m.su curile isto suze od smjeha....sutradan sam to probala ponovit ali ona me gledala blijedo mrtva ozbiljna...sad se smije svaka dva tri dana ali uvijek na različite stvari ..nikad ne znaš šta će je nasmijati..

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

i moj sa tri mjeseca,pjevala sam djetetu điha điha a on se odvalio smijat ko lud,neznaš ko je bio sretniji ja ili MM,ili on sam.
    Uspjela sam ulovit snimku tog prvog smijanja.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moja mala se počela smijat sa 2 i pol mjeseca. Tako jako da sam se kad je to prvi put napravila prepala.
    Išla sam ju pogledat u krvetić jel spava, meni je bio mrak i ja sam se šuljala i provirila kroz ogradicu, a ona se pukla smijat. Prepala sam se jer se nasmijala ko veliki čovjek od srca. Od onda je to stalno radila.
    Dok moji dečki tek sada sa tri mjeseca su se tak potrgali od smijeha. S time da se ja potrgam dok izvučem taj predivan smijeh iz njih. A često me i blijedo gledaju dok se ja glupiram da ih nasmijem, u stilu kaj ti se događa mama....

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tia se prvi put glasno nasmijala sa negdje mjesec i pol, napredna beba. Bili smo iznenađeno presretni!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Naš kokić se počeo glasno smijat sa negdje 3,5 mjeseca i naravno da smo poludjeli od sreće. Ono što sam čitala je da je osobito bitno da dijete naiđe na odobravanje smijeha i da će se smijat više ukoliko uvidi da nas njihov smijeh usrećuje

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Živa istina. Kad skuže da nas to usrećuje odnda više tom smijehu nema kraja... Ma milina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •