20.08 mi je prvi dan porodiljnog a sad sam još na komplikacijama.
Idem kod privatnog ginekologa i do sad mi je doznake za bolovanje davala moja doktorica opće prakse, ali mi je rekla da idem po uputnicu za rodilište kod svog socijalnog ginekologa. To sam danas i obavila i dala mi je uputnicu. Moja doktorica opće prakse mi je dala već za 8mj doznake za komplikacije i otvorila sa 20.08 porodiljni i sad mi je prijateljica rekla da sam kod ginekologa morala dobiti još neke papire koje nosim na HZZO???
Oprostite ako je zbrda zdola, ali poludit ću ako budem morala po ovoj vrućini opet ići u Rijeku!!

Odgovori s citatom
. Mislila sam danas zvat dr. opće prakse da ju pitam trebam li do tad još nešto ekstra nabavit/obavit, al sam na kraju zaboravila tak da nemam friške informacije. Al su mi tete na socijalu prošli mj. rekle da ću ovaj mjesec trebat ispunit i predat duple obrasce (jedan za komplikacije do 19.8., drugi za porodiljni od 20.-31.8.) i još su mi dale da si odmah uzmem i doma ispunim i potpišem neki dodatni obrazac ukoliko želim da mi i porodiljni nastavi svaki mj. sjedat na tekući račun ko i do sad komplikacije. Eto, drugo ne znam. Al bolje ti je da nabaviš broj od svog lokalnog ureda HZZOa, nego da klipsaš nekud nabavljat dodatne papire koji ti možda neće ni trebat... Jer kod nas ionak nema univerzalnih pravila