-
Evo ja svoje zbavila upravo danas. Naravno, kak sam i pretpostavila, ispostavilo se da popis papira i potvrda koje se treba pribavit za otvaranje porodiljskog zbilja varira od jednog do drugog ureda HZZOa
Blesavo, ali tipično. Daklem, ja sam od ginića dobila potvrdu za moju soc. doktoricu (ne za tetu u HZZOu, ta je potvrda ostala kod moje doktorice tak da ona ima pokriće zakaj mi je otvorila porodiljni) na temelju koje mi je ona napisala doznake za otvaranje porodiljnog sa sutrašnjim datumom. Onda sam s tom doznakom od doktorice otišla u HZZO, popunila onaj njihov formular, popunila još jedan formular da želim primat porodiljni preko tekućeg, dala zdravstvenu i osobnu na uvid i to je sve. Nit me tražila ikakvu potvrdu od ginekologa nit me pitala za trudničku knjižicu. Tak da opet preporučam curama koje to tek čeka da fakat nazovu u svoj lokalni ured i pitaju kaj im treba, bolje nego da se oslanjaju na savjete s foruma koji iako dobronamjerni, eto ipak nisu univerzalni. (ovo moje iskustvo vrijedi za HZZO u Gorici, pa ak sam nekom pomogla....)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma