Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Problem sa pupkovinom

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Problem sa pupkovinom

Ima li netko iskustva?

Na uzv u 20-om tj. vidjele su se sve 3 žile pupkovine. Sada sam u 30-om tj. i ginekolog jednu ne vidi.

Je li to moguće? Je li moguće da je jedna atrofirala?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ne sikiraj se reni i doktori nekad grijese sve je to ok

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mislim da nije moguće.
    Bit će da se malo zeznuo.
    Samo se ne sekiraj sve je to OK.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ma ne da se sekiram, nego preplakala sam jučer cijeli dan. Cure, meni je za poludit. U Zg prije 2 tjedna je sve bilo ok- bila sam na kontroli i na 3D, a jučer na ultrazvuku (ne u Zg!, drugi uzv) moj gin nije vidio sve žile.

Znam da mi panika ne pomaže, ali ja se jednostavno ne mogu sabrati

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da li beba dobro napreduje?
    I što uopće znaći dijegnoza da se ne vidi jedna krvna žila?
    Da li treba to potvrditi kod još nekog?
    I u slučaju da je dijagnoza točna što se može napraviti i kakve su prognoze?
    Imam dojam da je dr. iznio svoju pretpostavku(prilično subjektivnu jer UZV i je vrlo subjektivna metoda) ,a da je mnoge stvari ostavio nedorečene?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa
    Da li beba dobro napreduje?
    I što uopće znaći dijegnoza da se ne vidi jedna krvna žila?
    Da li treba to potvrditi kod još nekog?
    I u slučaju da je dijagnoza točna što se može napraviti i kakve su prognoze?
    Imam dojam da je dr. iznio svoju pretpostavku(prilično subjektivnu jer UZV i je vrlo subjektivna metoda) ,a da je mnoge stvari ostavio nedorečene?
    Da, beba dobro napreduje. Sve mjere odgovaraju.
    Dijagnoza može značiti svašta- od teških deformacija, pa do onog tresla se brda, a rodio se miš. Doslovno tako.
    O da da naravno, sutra još jednom idem kod njega da pogleda pupkovinu na malo boljem uzv i možda bebač bude u položaju u kojem će se to jasnije vidjeti. Nakon toga, 29.08. ne znam smijem li napisati, ali pravac Vili. Ako nisam smjela napisati, oprostite.

Po rođenju djeteta te žile (nisam sigurna da li sve ili samo ta neka) atrofira, no ispada da je kod mene do atrofije došlo ranije.

U slučaju da je dijagnoza točna, nema se tu šta, u 30-om sam tjednu. Dakle, čekamo porod.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

smijes napisati.
    sretno sutra na uzv, vjerujem da je ginekolog krivo vidio i da ce se sutra na uzv-u pojaviti i ta misteriozna zila

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

E moja Felix, i ja iskreno nadam. Nekako više vjerujem stručnom timu u Viliju, a tamo je prije 2 tjedna bilo sve ok. No vidjet ćemo sutra.

Još ću od živciranja i smršavit!

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma znaš kaj, ja jednostavno mislim da će biti sve ok. Ako je u Viliju bilo sve 5, a 3D uzv je napravljen, prije bi vjerovala njima nego ovom drugom dr-u.
    U svakom slučaju sretno sutra i javi nam.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

drzim vam fige

Tatsha avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

rena ja bi više vjerovala da su na 3d vidjeli, a pošto su ti oni rekli da je sve ok, tako vjerojatno i je, veća je vjerojatnost da dr nije svojim 2d uzv dobro vidio ili mu je bilo zaklonjeno, pa te je samo uplašio bez razloga

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Hvala vam na podršci

Jučer sam opet bila na uzv. Stvari nisu tako loše kako su se činile. Moj gin se je u svojim procjenama malo zaletio. Bebica dobro napreduje, sve ok. I mjere koje je prvobitno rekao, gle čuda, u dva dana su se promijenile. Ma hvala Bogu!

Konzultirala sam se sa dr. Kosom. On tvrdi drugačije- ako je arterija postojala (a on ju je na 3D vidio), nema šanse da je nestala. Moguće je da je začepljena, ali mora se vidjeti, mora- tako on kaže. Važno je da su protoci kroz žile koje se vide ok, a to jesu. Da je nešto alarmantno uzeo bi me na pregled i prije dogovorenog termina (kraj 8. mj.), no nema potrebe.

Malo sam se smirila, vjerujem dr. Kosu i čekam kraj 8. mj. tj. njegov pregled i uzv.

Još jednom, cure hvala

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bravo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •