Zanima me već dugo................![]()
Ja imam 26, a MM 49 godina.... Neki se znaju zeznut pa misle da mu
je naša bebuška zapravo unuka, a ja kčer...
![]()
![]()
.....ima tu još takvih 'čudnih' parova...?
![]()
Zanima me već dugo................![]()
Ja imam 26, a MM 49 godina.... Neki se znaju zeznut pa misle da mu
je naša bebuška zapravo unuka, a ja kčer...
![]()
![]()
.....ima tu još takvih 'čudnih' parova...?
![]()
Mi još nemamo djece. Razlika između nas je 15 godina. Ja imam 31, a on 45. Za sada se još dobro drži, ali sam primjetila da u zadnjih godinu dana je od brige ostario - bore su dublje....
Ko zna šta će ljudi misliti kada mi budemo imali djece...
S takvim stvarima se uopce nemoj zamarati, vazni ste vas dvoje i sta vi mislite.Maslačkica prvotno napisa
Ja nisam u takvoj vezi, mi smo vrsnjaci, ali protiv vece razlike u godinama nemam apsolutno nista. Prije MM-a sam uvijek imala najmanje 10-tak godina starije decke i to mi nikad nije bila nikakva prepreka.
Ja znam za jedan par iz komšiluka - momak je bio bar 15 godina mlađi od žene i svi su mislili da je to s njegove strane bio hir ili šta već, da tu iskrene ljubavi nema, da je njemu kao mlađahnom imponiralo da "voda zrelu ženu", da ovo, ono...
Ali s godinama pokazalo se da takvu ljubav naša ulica ne pamti![]()
I ostali su zajedno do kraja![]()
između mene i zakonitog je 10 godina razlike, s tim da on izgleda super bez bora (45godina), jedino je sijed od kad ga znam...
a s tim što drugi misle o nama - ne zamaram se i nije me briga...
dok god par funkcionira međusobno kako treba razlika u godinama nije problem... ako par međusobno dobro ne funkcionira onda je razlika u godinama dodatni razlog za nefunkcioniranje...
raspadi veza s velikom razlikom (3 koja ja znam) dogodila su se navodno zbog skoka u razvoju starijeg partnera koji više nije mogao pratiti tempo mlađeg partnera...
a činjenica je da i prije nisu dobro funkcionirali pa im je to bio izgovor za kraj... kada postoje problemi u vezi razlika u godinama ih produbljuje- ali da je ta razlika sam problem - ja mislim da nije...
spetljah ga...
12 godina razlike, ja još malo pa 33, on 45. njegova kčer iz prvog braka skoro 21, a naša 2.
izmenđu mene i mm-a razlika je 11 godina, on je zbog posla najčešće u odijelu a ja se najudobnije osjećam u trenerci pa ponekad ljudi misle da sam mu kćer, al briga me za druge...mi živimo po svom :D
moji mama i tata su na 10g, nikad nisam primjetila nikakav problem vezan uz tu činjenicu.
(ja i mm smo vršnjaci, ni tu ne vidim problem)![]()
Ravno 10 godina. Da ne bude zabune, on od mene stariji.Zasad dobro fercera. Imamo jednog malca, planiramo jos. Samo mi se mala djeca znaju obratiti tipa "je li ovo tvoj tata". To ga najcesce ostavi bez teksta. (On je prosijed-39 godina, a ja kao djevojcica
)
ja i mm smo skoro vršnjaci (1 god je stariji) pa je isto ovako... on je počeo sijediti od 16-te i tvrdi da to ima veze sa mnommis-pis prvotno napisa
jer smo od tada zajedno...
moj djed je od bake bio stariji 28 godina.
mene zanima što mlađe žene privlači kod starijih muškaraca?
da li je to njihova zrelost/mudrost ili je samo stvar kemija koja se desi bez obzira na godine?
Vidis, ja imam dokaze da je dosao sijed, pa to ne moze na mene svaliti...![]()
i moj pokušava mene optužiti, bez obzira na dokazemis-pis prvotno napisa
![]()
btw, koliko točno 10 godina? mi smo na dan točno![]()
izmedu mene i mm-a 45 dana razlike! on stariji od mene, da se razumijemo![]()
eto, po necem bar nismo cudni, inace smo po svemu ostalom za mnoge totalni frikovi![]()
Ja 15.09., on 21.11. Pa nije beg cicijamagriz prvotno napisa
Mada mu tih malo manje od 10 godina dobro dodje, ne cini mu se puno, nije dvocifren broj.
![]()
mi smo isti dan, 10 godina razlike...mis-pis prvotno napisa
kad smo se ženili zezali su ga da sam ja još 29, a on korača u četrdesete![]()
ajme, još netko kao mi :Dmagriz prvotno napisa
i mi smo na dan točno, ali šest godina. i, ne, nije MM starijijesmo mi jedini u tom pravcu?
![]()
Ne. Ja sam starija 5 godina manje koji dan.
vidiš, zanimljivo je to kako je nekako prihvatljivo kada su muškarci stariji dio veze, a kada je obratno onda je tothalia prvotno napisa
:/
kako je reagirala okolina?
nitko niš. ozbiljno. više se mi zezamo na tu foru. baš nikad nitko ništa nije rekao. barem ne nama u lice, e sad jel iza leđa, to ne znamfegusti prvotno napisa
![]()
al ne vidi se razlika baš (tješim se)
mi imamo frendove - ona je starija 5 godina - vjerujem da se pričalo o njima ali ne ispred nas... a kako još nisu dobili djecu isto tako vjerujem da se seoske babuskare sad naslađuju pravdajući tu činjenicu njenom starošću (29) :shock:![]()
![]()
zanimljiva tema. Ja i MM smo odinu razlike (on je stariji). Moja prija se udala za 18 god starijeg frajera, imaju 3 djece i zasada je sve ok.
Inace sto se tice tih anegdota iman jednu koja ima veze s temom:
Kad smo se Mm i ja zenili imali smo samo 18 god. Stojimo tako pred crkvom, ja izmedju MM-a i mog oca. Izlazi svecenik, koji je inace bio na zamjeni, nije nas svecenik, i upita jesmo li za pricest i gleda mene i mog oca. Ja sam se prvo zbunila (moj otac tada jos nije bio ni krsten pa se nije mogao ni pricestiti) a onda mi je sinulo da misli da je on mladozenja.
Naravno, tata je cijeli dan cvao od srece![]()
I kasnije je to znao ponavljati.
MM je od mene stariji 7 godina. Zapravo nikad nisam išla za tim dok jedan njegov poznanik nije komentirao kad me upoznao: "Bravo kompa, i ja bi volio imati ženu od 24 g kad budem imao 31." Eto, netko to odmah primjeti, ali uglavnom nisam čula neke kometare na tu temu.
A što se tiče našeg međusobnog funkcioniranja... Nikakvih problema nema (bar vezano za godine i zrelost).
Da, da, baba jedna od 29 godinaštrigica prvotno napisa
. Evo ja sa svojih 29 razmisljam gdje da me kopaju. Nisam vise za zivota, a kamo li porodicu.
![]()
Kod nas je razlika mjesec dana. Zajedno smo isli na fax i zajedno onda krenuli u zivot. :D
Između mojih roditelja razlika je 10 godina. Nikad to nisam smatrala nekom velikom razlikom, dapače, činilo mi se da je tako uobičajeno i kod drugih i začudila sam kad sam shvatila da nije![]()
Između mene i MM-a - je 9 godina razlike. Samo što on izgleda mlađe od svojih godina (ako izuzmemo pokoju sijedu). Mene osobno ta razlika uopće ne dira, nisam doživjela dosad ni komentare okoline, samo se on uhvati za glavu kad se prisjećamo događaja iz djetinjstva, pa krenem računati: "znači, ja sam tad bila u nižim razredima, a ti si bio u vojsci"![]()
MM i ja razlika je sedam godina. On se uvijek zeza da mora biti u dobroj formi jer ima mlađu ženu. Mene to osobno ne smeta i poznam puno parova s takvom razlikom.
tanja_b je napisala
Između mene i MM-a - je 9 godina razlike. Samo što on izgleda mlađe od svojih godina (ako izuzmemo pokoju sijedu). Mene osobno ta razlika uopće ne dira, nisam doživjela dosad ni komentare okoline, samo se on uhvati za glavu kad se prisjećamo događaja iz djetinjstva, pa krenem računati: "znači, ja sam tad bila u nižim razredima, a ti si bio u vojsci"[/quote]
Tu smo i mi negdje,
kod nas je 12 godina razlike, i upravo planiramo još jednu bebu.
On izgleda zrelo ali mlađe bar 5.g. tako da nas nikasa nisu ćudno gledali, tračali, zapravo i dan danas mu dobri prijatelji ne vjeruju koliko godina ima.
A skupa smo točno 9 i pol godina!
Pa nisu važne. MM je mlađi 7 godina i stalno kuka kako je star. Kad smo prohodali, komentari su uglavnom bili tipa "Ajde više da su se skrasili, jedno i drugo". Osobno, ta mi je razlika u početku smetala, a sad imam neke druge brige uz koje zaboravljam tu razliku u godinama.
Važno da je vama lijepo zajedno a godine su stvarno manje bitne.Ja i MM smo skoro vršnjaci,godinu je stariji od mene i odrasli smo zajedno,skoro čitavu srednju školu prošli skupa.I koliko god mi je to super jer smo se u tim osjetljivim godinama pa dalje nekako uskladili, srasli jedno s drugim,toliko mi je razumljivo zašto nekoga može privući netko stariji,zreliji i iskusniji od tebe.
Ali kod nekih drastičnijih razlika u godinama znam za par slučajeva di muža malo opali ljubomora kad on uđe u neke starije godine a žena je i dalje mlađahna.
meni ne smeta tuđa razlika u godinama ako je njima dobro dobro je i meni
ali ja ipak volim mlado meso pa je MM mlađi![]()
Zvuči kao Novela od Stanca.Trina prvotno napisa
![]()
Šalim se, ali npr. moj tata je stariji 7 god., a mama je po mnogočemu zrelija od njega.![]()
Btw. thalia, kad sam vas upoznala nisam vidjela tu razliku o kojoj pišeš. Mislila sam da ste vršnjaci. ali kao da je to uopće bitno?!
MM i ja smo god. dana razlike i nama je to ok.
Jednoj mojoj prijateljici, kad je bila srednjoškolka, mama je zabranila izlaske i pratila ju stalno kad je saznala da ima petnaest godina starijeg dečka.
Veza nije opstala.
Omgipak jesmo najdrastičniji
![]()
Al nama ne smeta, neki ljudi još uvijek imaju malo :shock: reakciju na nas
....a nas to ludo zabavlja....
Bitna je![]()
A to što će nam dijete jednog dana zezat da joj je to 'tata/deda'...![]()
![]()
Ja 33, on 47. Imamo curicu od 7.
Ali, ne čini se tako. On izgleda kao da ima 37(barem mu svi tako kažu)
ja je ni ne vidim, niti osjećam, ali uvijek mislim da sam subjektivna. iskreno, nikad nitko nije iskomentirao. valjda on izgleda malo starije, a jaMarna prvotno napisa
malo mlađe.
MM je mladji 2 godine.thalia prvotno napisa
![]()
zgodna tema! MM je stariji 6 godina i meni paše- uvijek ću biti mlađahna :D
MM je stariji 8 godina. Veza nam je oduvijek bila odlična.
Nisam nikada primijetila neku razliku radi godina.
Znam ga zafrkavati da mu popravljam prosjek godina hehehe![]()
Kod mene je to valjda genetskijer su u maminoj familiji samo velike razlike... 8, 9... 15... itd...
moji 4 dragih: ona starija 8 godina i druga ona starija 2 godine razlike.thalia prvotno napisa
i obje bake su mi bile starije od svojih muzevajedna pola godine a druga 4 godine, u ono doba ... 8)
MBM je bio 11 godina stariji od mene, ali uopće tako nije izgledao i tako je bio cool i šarmantan u onoj svojoj pilotskoj uniformi 8) . Ni trena nisam osjećala razliku.
MM je godinu mlađi od mene ( a jesam ekstrem).
zhabica prvotno napisa
ajme meni, kasno mi bi pa san falila izracunat, tocno bi bilo:
jedna 3 mjeseca druga 3 godine.
I meni su obje bake bile starije od djedova - u oba slučaja razlika 3 godine.zhabica prvotno napisa
Zato je baka po mami bila strašno iskompleksirana, pa svojoj djeci dugo vremena uopće nije htjela otkriti koliko im roditelji stvarno imaju godina![]()
Ja poznajem (danas osamdesetosmogodišnju) staricu koja je bila od svog muža starija 11 godina (da, da!) i svjedno ga je sahranila.![]()
ja san cula pricu koja bi mogla bit zanimljiva, kako su se prije djeca radjala na selima kod kuce onda je clan obitelji trebao ic u prvo obliznje vece mjesto u kojme bi prijavio rodjenje djeteta, onda bi se datum rodjenja upisivao onaj dan kad bi dosao taj clan obitelji upisat dijete.tanja_b prvotno napisa
moj tata tako ima rodjendan 4 dana kasnije od stvarnog rodjendana.
kad bi se musko dijete rodilo oko bozica onda bi se pricekalo par dana da ga se upise pocetkom nove godine kako bi isa u vojsku malo kasnije jer se islo po godistima, pa da bude malo snazniji i jaci da moze izdrzat vojsku.
kad bi se rodilo zensko dijete onda je nekad ne bi prijavljivali ni po par godina, cak se u nekim obiteljima i skrivalo zensku djecu i tek kasnije prijavilo.
zasto?
zato jer je bilo pozeljno da djevojka za udaju bude dobro gradjena izrazitih zenskih oblina, da moze nosit brime drva, da bude rumenih obraza i gradjena kao zena, a puno cura kad bi im doslo vrijeme za udaju ne bi bilo tako gradjeno nego bi se tek kansije razvilo, onda bi ih roditelji upisali kasnije da dobiju koju godinu vise da se razvije, a da je udaju ka mladu curu, a razvijenu.
tako da su moje bake mozda i jos starije![]()
eto, cinilo mi se zanimljivo, skuzajte ako je OT.
zhabice znam za ovo šta si napisala... za moju radnu kolegicu su mislili da će umrit iza porođaja tako da je nisu odma prijavili na općinu pa ima rođendan sa dva dana zakašnjenja...
Moj tata je prijavljen da je rođen 4 dana ranije nego što jest zato jer ga je išao na općinu prijaviti moj nono koji se, usput, nacugao :shock:. Sad mu u dokumentima piše da je rođen 26.06, a u stvari je 30.06
![]()