Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Sport za predškolce /Medveščak - Maksimir /

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Sport za predškolce /Medveščak - Maksimir /

Bliži se jesen i htjeli bismo malog (imati će 5 godina) upisati na neki sport.
    S obzirom da je on otvoren za sve mogućnosti, a i nama je u biti svejedno kaj trenira, glavno da se ispuca i gušta, tražimo nešto bliže doma. Npr. u okvirima , više -manje, Šubićeva-Bijenička, Draškovićeva-Bukovačka. Prošlu godinu smo probali sa Sokolom, ali vožnja pa parking...ma da su uvjeti u samoj zgradi i dvorani iole bolji vozikali i šetali bismo se tamo i ove godine, treneri su super, ali ona podrumska dvorana nije više opcija.
    Eto ako netko ima malog sportaša u ovom području, molim preporuke i iskustva.
    Hvala!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I mi tražimo isto, ali u drugom (južno-zapadnijem) dijelu grada.
    Zasad razmišljamo o dječjoj gimnastici na DIF-u, više ljudi nam je preporučilo, a kako će to s našim četverogodišnjakom izgledati u praksi, trebamo tek vidjeti...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Sport za trogodišnjakinju

Moja mala će u siječnju imati tri godine i mi bi je rado od jeseni upisali na neki sport. Razmišljala sam isto o DIFu ali ne znam baš da li bi je uzeli. Ona inače skroz priča i jako je spretna i zaniteresirana za vježbanje, skakanje, penjanje i sl...

Imate li neki kontakt gdje se mogu saznati detalji; najmanja dob, cijena...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •