kako sam ja tutlek za takve stvari (samo mi forumarenje lezi), zanima me, moze li se napraviti blog a da ne bude javan? i gdje? i kako to ide inace?
kako sam ja tutlek za takve stvari (samo mi forumarenje lezi), zanima me, moze li se napraviti blog a da ne bude javan? i gdje? i kako to ide inace?
odeš na, npr., blog.hr ili bloger.hr ili koji već hoćeš i registriraš se, a onda si odabereš da li želiš da ti bude javni ili skriveni
nije ti nikakav problem otvoriti blog, samo odi na neku od stranica za kreiranje bloga i to je to, nakon registracije si sve poštelaš kako ti hoćeš![]()
može, može, to sam prvo napravila kad sam kreirala bloglitala prvotno napisa
![]()
Ja imam otvorene blogove za klince na www.blogger.com
Super mi je jer je vezan za google i što mogu slike iz picase uploadati direktno na blog. Isto tako i video sa www.dailymotion.com
Blogovi nisu javni a pristupiti im se može preko google accounta. Naravno ja određujem koji korisnici mogu čitati blog.
ti, očito, nemaš tinejđereJanoccka prvotno napisa
![]()
Ne. Što?
Šta me čeka![]()
Ma ništa strašno! Samo ih tada nećeš moći tako kontrolirati. Moja ima blog, zapravo više njih, ali ja kao ne znam njihove adrese.Janoccka prvotno napisa
Moram se domišljati kako joj ući u trag pa kao brišem prašinu s polica oko stola na kojem je komp a oči mi na monitoru i trudim se pročitati i zapamtiti adresu.
Uspjelo mi je. To su tako bezazleni klinački postovi tipa "dosadna škola", "sutra je kontrolna", "ima jedan zgodan dečko", "danas je bilo super na rođendanu".
Na kraju, što bi ja morala znati sve? Neka barem ostane u uvjerenju da ne znam.![]()
Btw, moja ima 12.
![]()
Naši blogovi su foto-dnevnik njihova rasta... napišem nešto ponekad i tako... Lakše mi je tako nego slati ljudima slike mailom.
Nisam sigurna kada ću im reći za te blogove. Jedino im nikada neću dati administratorske ovlasti. Moći će odlučiti tko blog smije vidjeti a tko ne... ili dati neku sugestiju da se neka slika ne stavi i sl. ali te blogove oni neće uređivati.