Zanima me kada ste se usudili svoje pubertetlije po prvi puta ostaviti same kod kuće više dana ?!
Što ste zatekli na povratku ?
Naime, Ivan je radi treninga prošli tjedan po prvi puta bio sam punih 7 dana dok smo mi bili na moru.
Dvije večeri su kod njega bila 2 frenda iz kluba jer su imali turnir na Rogli pa da zajedno idu. Kuhali su si i ručak ( pomfri, hrenovke i salata ) ...
Zezala sam ga hoće li biti tuluma, komada ... njegov odgovor je bio - Mama pa znaš da je meni samo važan nogomet i škola ( ljubi ga majka)
i tak ... čini mi se da je bilo sve super .... i stvari za trening je prao i relativno kuću održao čistu ... dok kada smo mi doma tj. njegova bakica ... jedva svoj tanjur odnese u sudoper ... čarapa i majica ima po svuda![]()

)
Odgovori s citatom
) s nekom od baka, inače, povjerenja da ga ostavim samoga bih imala.
Taj ostanak nije bio planiran i mogla sam se i ja vratiti doma kada i on, ali sam procijenila da će mu dobro doći da 2-3 dana brine sam o sebi i kući i planira si dan i hranjenje.
) u utokak su on i frend otišli na ćevape ... srijeda - kuhao si je torteline i ciklu salatu ... navečer je opet kuhao štrukle .... u četvrtak ga je jedan naš susjed odveo kod Maca ( domaći restać ) na grah čušpajz ... a u petak si je naručio lignje na žaru sa blitvom ( pizzeria/catering u susjedstvu ) ... u subotu smo stigli mi sa janjetinom ... a on nas je dočekao sa pečenim krumpirom u pečnici :shock: