Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: online naručivanje izvana

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno online naručivanje izvana

Ima li tko kakva iskustva? Naletila sam na http://www.bimbomarket.it/en/ i zapanjila se kad sam skužila da npr u Kiki PP tri-fix kolica koštaju 5190 a u Italiji (s dostavom u Sloveniju što meni odgovara) 3943.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I mene zanima

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nitko ništa? :? Zbilja?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam sad kupila Ergo klokanicu prek neta, sa dostavom u Austriju (dostava u Austriju je 7 eura, a u Hrvatsku 70).

Šta te zanima zapravo? Ne znam za kolica....Ovo je mala kutijica, pa je nije bilo problem dopremit u Hrvatsku. S tim da ne znam razlike cijena, jer se Ergo ne može kupiti u Hrvatskoj.

A jesam ti pomogla

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: online naručivanje izvana

Citiraj Mrvna prvotno napisa
    Ima li tko kakva iskustva? Naletila sam na http://www.bimbomarket.it/en/ i zapanjila se kad sam skužila da npr u Kiki PP tri-fix kolica koštaju 5190 a u Italiji (s dostavom u Sloveniju što meni odgovara) 3943.
    iskreno, ne kužim zašto te to čudi - čini mi se da jako puno ljudi sa ovog foruma naručuje izvana; ja sam npr. po svoja kolica išla u Sloveniju, a robicu za P kupujem isključivo na ebay-u.
    za vrijednosti do 300 kn se u pravilu ne plaća carina, a ako je se radi o robi veće vrijednosti, naručim kod prijatelja ili rodbine koji žive vani pa odem po to ili mi donesu.
    Poštarina je najjeftinija iz Engleske a najskuplja iz Italije, Njemačke, Austrije i Francuske...
    što se plaćanja tiče - paypal je zakon!
    i da, mislim da sam na taj način uštedila stvarno hrpu novaca 8)

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da ja nešto pitam - frend mi je na karticu htio kupiti crocsice s taylorshoes, ali mu nije prihvatilo i stalno nas je vraćalo na opcije plaćanja. Broj kartice i sve je bilo u redu, ali nemamo pojma u čemu je bio problem??? (on nema Pay Pal)

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Da ja nešto pitam - frend mi je na karticu htio kupiti crocsice s taylorshoes, ali mu nije prihvatilo i stalno nas je vraćalo na opcije plaćanja. Broj kartice i sve je bilo u redu, ali nemamo pojma u čemu je bio problem??? (on nema Pay Pal)
    to ti se zna događat.... moraš probat s drugom karticom ili kasnije

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Re: online naručivanje izvana

Citiraj khaa prvotno napisa
    Citiraj Mrvna prvotno napisa
    iskreno, ne kužim zašto te to čudi - čini mi se da jako puno ljudi sa ovog foruma naručuje izvana; ja sam npr. po svoja kolica išla u Sloveniju, a robicu za P kupujem isključivo na ebay-u.
    Jedno je otići tamo a drugo naručiti pa dobiti bog zna što u bog zna kakvom stanju. Evo da preciziram - pitam za naručivanje plus dostava.

Citiraj andiko prvotno napisa
    Šta te zanima zapravo? ....
    Zanima me sve što mi možete reći pošto to nikad nisam radila - na primjer postoji li nešto na što treba obratiti pažnju...

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

to ti sve ovisi o tome otkud naručuješ - ja sam naručivala iz Austrije, Irske, Italije, Njemačke, i Engleske, tj. iz raznoraznih web shopova i nikada nisam imala loše iskustvo - valjda sam imala sreće 8)
    Najdraže mi je ipak sa e-baya; i kupovina u njihovim shopovima i privatne aukcije podjednako - ostavljaš i dobivaš ocjenu za svaku transakciju pa si nekako uvijek siguran.
    Jedino na što stvarno pazim je da plaćam pay-palom, da ne bi bilo nismo znali
    A što se tiče sljedećeg:
    Jedno je otići tamo a drugo naručiti pa dobiti bog zna što u bog zna kakvom stanju.
    uvijek se može desiti svašta (npr. paket se stvarno izgubi u pošti) i nitko ti ne može 100% garantirati da će uvijek sve biti ok.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vi tete koje plaćate preko PayPala, jeste li uspjele registirati Visa Electron karticu na PayPalu? To nije kreditna nego debitna kartica. PayPal kaže da može i debitna kartica ako ima Visa ili Master logo. To moja ima, ali mi ipak ne prolazi.
    Pitala sam u banci od koje sam dobila karticu (Zagrebačka banka) i, ako sam dobro shvatila osobnu bankaricu, oni kao banka ne dopuštaju plaćanje VE preko PP.

Pa moje pitanje zapravo glasi, je li netko registirao debitnu karticu i koja banka je tu karticu izdala?

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam registrirala VISA Electron izdanu u PBZ-u
    bilo je malo problema - nije prošlo iz prve, ali mi je na kraju odobrilo

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

O super! Hvala!

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za VE iz Zabe sam i ja čula da se ne mogu tako koristiti. :/

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pođimo od pretpostavke (ha, prije činjenica ) da je Mrvna dudek po tom pitanju i nema blage veze kako to ide. Sve što znam je da ja na netu platim a poštar nekim čudom donese na moja vrata
    E sad, ako ja naručim nešto od 4000 kuna (u što je uključena i dostava), postoje li dodatni troškovi (carina), merver, .... nešto ... ? ... ili je to ta cifra?

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa
    Vi tete koje plaćate preko PayPala, jeste li uspjele registirati Visa Electron karticu na PayPalu? To nije kreditna nego debitna kartica. PayPal kaže da može i debitna kartica ako ima Visa ili Master logo. To moja ima, ali mi ipak ne prolazi.
    Pitala sam u banci od koje sam dobila karticu (Zagrebačka banka) i, ako sam dobro shvatila osobnu bankaricu, oni kao banka ne dopuštaju plaćanje VE preko PP.

Pa moje pitanje zapravo glasi, je li netko registirao debitnu karticu i koja banka je tu karticu izdala?
    PBZova Visa Electron prolazi. da bi prosla, mora imati onaj troznamenkasti CVV broj¸.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •