-
u jaslice s 2 godine
Za mjesec dana malac mi navršava 2 godine. Do sada ga je čuvala baka. Nakon duljeg razmišljanja, odlučila sam ga dati u jaslice, za početak na pola dana. Obožava ljude, djecu, zaigran, znatiželjan, stalno traži akciju i čini mi se da mu baka ne može više ispuniti sve te njegove potrebe, a niti mi u tih nekoliko sati nakon posla. Što mislite o tome? Ima li netko stakvim oskustvo? S njegovih godinu dana bila sam kategorički protiv jaslica (najviše zbog bolesti) i zaista mi je bio premali i smatrala sam da je baka idealno rješenje, što je i bilo, a sad mislim da je već spreman za taj korak.
-
Moj sin također će u 11. mjesecu navršava 2 godine a od 1.9. kreće u jaslice,do sada ga je baka čuvala i isto mislim da mu ni mi ni baka ne možemo ponuditi sve što mu treba,a što se bolesti tiče mislim da će trebati neko vrijeme dok ne razvije imunitet na početku a poslije će biti bolje,bar se nadam!!
-
I mi od 1.9. krećemo u jednu izuzetno malu, ali slatku grupu pa se ne bojim bolesti...i isto tako mislim poput vas da joj ja nisam više dovoljno društvo...djetetu treba socijalizacija, a ja nemam vremena u tolikoj mjeri da joj zadovoljim tu potrebu....
Iako sam tužna s jedne strane, s druge se veselim...radi nje...
-
-
Evo i mi vam se pridružujemo, Sara će u 10mj. napuniti 2 godine, a i u 10.mj bi trebala krenuti u jaslice....
S godinu dana je i meni to bilo prerano... jako je društvena i voli se igrati s djecom pa mi je žao da po zimi bude cijele dane sa mnom...
Upisat ću je pola dana, nema potrebe da bude duže a i njoj neće biti previše za početak...
-
moja je bila krenila s 2 god u jaslice(starija jaslička grupa)..ah bilo je u početku loše....pa bolje...pa loše i tak
sad nije išla jedno mjesec dana pa se bojim ponovnog početka 1.9
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma