Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: u jaslice s 2 godine

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno u jaslice s 2 godine

Za mjesec dana malac mi navršava 2 godine. Do sada ga je čuvala baka. Nakon duljeg razmišljanja, odlučila sam ga dati u jaslice, za početak na pola dana. Obožava ljude, djecu, zaigran, znatiželjan, stalno traži akciju i čini mi se da mu baka ne može više ispuniti sve te njegove potrebe, a niti mi u tih nekoliko sati nakon posla. Što mislite o tome? Ima li netko stakvim oskustvo? S njegovih godinu dana bila sam kategorički protiv jaslica (najviše zbog bolesti) i zaista mi je bio premali i smatrala sam da je baka idealno rješenje, što je i bilo, a sad mislim da je već spreman za taj korak.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Moj sin također će u 11. mjesecu navršava 2 godine a od 1.9. kreće u jaslice,do sada ga je baka čuvala i isto mislim da mu ni mi ni baka ne možemo ponuditi sve što mu treba,a što se bolesti tiče mislim da će trebati neko vrijeme dok ne razvije imunitet na početku a poslije će biti bolje,bar se nadam!!

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I mi od 1.9. krećemo u jednu izuzetno malu, ali slatku grupu pa se ne bojim bolesti...i isto tako mislim poput vas da joj ja nisam više dovoljno društvo...djetetu treba socijalizacija, a ja nemam vremena u tolikoj mjeri da joj zadovoljim tu potrebu....

Iako sam tužna s jedne strane, s druge se veselim...radi nje...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja mislim da svatko prođe tu neku svoju fazu boleština... Jan je krenuo u vrtić sa skoro 4 godine i onda ga napalo, Ivor će tek sada u vrtić (2g i 4mj) a od 5-6mj života je imao problema sa broniolitisima i sl. Ja nisam išla u vrtić ali sam imala tu fazu kada sam bila na faksu
    Uopće se ne bojimo vrtića... dapače, svi se tome radujemo. Do sada mi je bio problem odvući Ivora van kada bi Jana ostavljali

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo i mi vam se pridružujemo, Sara će u 10mj. napuniti 2 godine, a i u 10.mj bi trebala krenuti u jaslice....
    S godinu dana je i meni to bilo prerano... jako je društvena i voli se igrati s djecom pa mi je žao da po zimi bude cijele dane sa mnom...
    Upisat ću je pola dana, nema potrebe da bude duže a i njoj neće biti previše za početak...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moja je bila krenila s 2 god u jaslice(starija jaslička grupa)..ah bilo je u početku loše....pa bolje...pa loše i tak
    sad nije išla jedno mjesec dana pa se bojim ponovnog početka 1.9

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •