Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: HELP

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno HELP

Imam jedno pitanjce u ime prijateljice, ako mi netko može pomoći molim da mi odgovori.
    prijateljičinoj bebi je u 8. tjednu prestalo kucati srčeko i sada ju već tjedan dana u petrovoj bolnici naručuju na kiretažu i najnovija vijest je da joj sad preko vikenda ne može to nitko napraviti i nek se javi u ponedjeljak kada će biti 9 dana otkad bebica umrla nju zanima da li se njoj može nešto dogoditi ako tako dugo čeka na kiretažu?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Imala sam spontani isto u 8. tj. i nisam išla na kiretažu. Bebica je otišla sama . Već sam pisala o tome.

No, u čekanju da ode sama prošlo je i tjedan dana, dan-dva više manje. Pitala sam gina da li mi se čekajući nešto može dogoditi, npr. sepsa ili tome slično i jasno je rekao NE.

Na forumu imaš temu kiretaža pa pogledaj malo kakva su iskustva drugih forumašica.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni su otkrili missed tek nakon 7 od kad je prestalo kucati srce (zapravo od kad se beba prestala razvijati, a to se sve dešavalo u 10., tj 11. sedmici T). Mislim da neće biti problema, bitno je samo da ne dođe do nekog obilnog spontanog krvarenja, kad je situacija hitna.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zašto ne ode u neku drugu bolnicu?

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moj dr. je rekao da je dobro što prije napraviti kiretažu kad se plod prestao razvijatai. Znam da je bio petak i rekao mi je što se njega tiče da je bolje da napravimo odmah, a mogu i u ponedjeljak, neće biti problem par dana. I u slučaju da prokrvarim da mu odmah dođem. Pošto smo bili u 8 tj a plod je odgovarao 6 tj. zanči bili smo sigurni da se prestao razvijati, učinili smo u petak kiretažu.
    Mislim da neće biti problem par dana, ali ja bi isto ostišla dr. ako bi prokrvarila do pon. nikada se nezna hoće li sve izaći ili što ostati .

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Uvjek se rastuzim citajuci ovakve postove. Meni se nista slicno hB nije desilo.
    Nadam se da ce iduca bebica biti ok

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, tužno je, pretužno ...ja sam plakala skupa s njom kad mi je javila...
    hvala vam na odgovorima, njoj su isto rekli ako se pojavi krvarenje da im se odmah javi samo ne znam tko će ju primiti ako su rekli da joj nem tko napraviti zahvat preko vikenda...ja sam joj predlagala isto drugu bolnicu ali ne želi jer su je iz vinogradske otkantali jer ne pripada tamo po mjestu stanovanja
    hvala vam još jednom

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja sam imala missed i nosila mrtvu bebicu 4tj (prema procjeni doc beba je umrla dan ili dva nakon posljednjeg pregleda). Isto su me poslali doma i naručili za slijedeći dan u 8h jer nisu imali mjesta na odjelu, uz opasku da ako počnem jače krvariti da odmah dođem. Došla sam ujutro u 6h zbog jakog krvarenja
    Jako mi je žao zbog tvoje prijateljice...

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

žao mi je zbog tvoje prijateljice
    znam kroz šta prolazi, nažalost
    neće ništa biti u koji dan
    ne brinite ni jedna ni druga

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da ne otvaram bezveze novu temu , ubacit ću se ovdje ...Naime ja sam u devetom mjesecu trudnoće ,i ja i suprug sa djecom se spremamo u toplice u ponedjeljak.Zanima me dali mogu nesmetano uživat u bazenima,ili ću nažalost morati sve to propustiti
    .Molim nekog da mi odgovori

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj beba128 prvotno napisa
    Da ne otvaram bezveze novu temu , ubacit ću se ovdje ...Naime ja sam u SEDMOM mjesecu trudnoće , SORRY greška i ja i suprug sa djecom se spremamo u toplice u ponedjeljak.Zanima me dali mogu nesmetano uživat u bazenima,ili ću nažalost morati sve to propustiti
    .Molim nekog da mi odgovori

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

teta. jedino sto sam ja cula o takvoj situaciji je bila zena koja je lezala sa mnom u bolnici, nosila blizance, tj jednu curicu jer je druga beba umrla i rekli su joj da treba izdrzati sto vise zbog drugog djeteta

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala vam još jednom svima..javila sam frendici vaše odgovore pa ju je to malo utješilo, koliko je to moguće u njezinoj situaciji..

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

beba ne vidim razlog zakaj ne bi mogla na bazene, ak se trudnice mogu kupati u moru po mom mišljenju mogu i u bazenima, al ja ti nisam baš stručnjak u tom području jer se moja trudnoća odvijala u mjesecima kad nema tih dilemi

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

beba128.....Ja sam isto imala volje ići na bazene i to,ali je doktorica rekla bolje NE,jer postoji opasnost da pokupiš razne gljivice u bazenima....često se događa kod trudnica,a što se mora tiče rekla mi je da to slobodno....
    To ti je na vlastitu odgovornost...iako u bazenu ima dosta klora da ubije bakterije...ne preporuča se baš....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam sad u 31tj. Bila sam na kupanju na bazenima samo jednom i to kad je jako malo ljudi. Ja se bojim da sad nešto ne pokupim i nisam se baš ugodno osjećala taj put, pa više ni neidem..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •