Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Posuđe Bestseller

pink avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Posuđe Bestseller

Zanima me dali netko ima ovo posuđe http://www.bestsellertv.com/index.ph...mart&Itemid=26
    i dali ste zadovoljni kvalitetom? To je ono posuđe šta se svakodnevno reklamira na televiziji. Mislim ga kupiti a opet sam skeptična prema kupovini na neviđeno.

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moja mama ga ima, kupila ga jos dok se takvo nije kod nas u BiH na topshop-u prodavalo. Pa je sebi zakomplikovala zivot trazeci nekoga da to posudje primi na hrvatsku adresu, pa onda isla autom po to. :shock: Kakvo je, ne znam, jos je u kutiji i ceka posebnu priliku da se koristi. Ja sam ga opipala, nije kao ono lagano limeno posudje. Iako sam i ja po pitanju kupovine naslijepo antiprotivna.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mis-pis prvotno napisa
    Kakvo je, ne znam, jos je u kutiji i ceka posebnu priliku da se koristi.
    Ovo me podsjeća na moju mamu koja ima pun ormar kojekakvog skupog suđa, servisa i posteljine koji čekaju "posebnu priliku", a meni kaže da sam rasipna

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kupila moja mama prije par tjedana. Jednom isprobala dio posuđa i nije loše, čak dapače. Jako slično zepteru (koji sam dobila na poklon ali eto stoji u kutiji )

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Ovo me podsjeća na moju mamu koja ima pun ormar kojekakvog skupog suđa, servisa i posteljine koji čekaju "posebnu priliku", a meni kaže da sam rasipna
    Da, posteljina ceka posebnu priliku tipa kad oboli, da ima cistu, lijepu, novu, jer ce pobogu ipak ljudi dolaziti da je obidju. :? A o vesu da ne pricam. Kontala sam malu rasprodaju organizovati pa pokupovati sta meni srce trazi. Da ona ne zna, narafski.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I mene zanima to posuđe,zar ga nitko nema,baš mi se ćini dobro a ujedno i povoljno.Nadam se da će se već netko javiti.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam dobila to posuđe na poklon i potpuno sam zadovoljna (doduše bila sam u laganoj krizi sa suđem pa nemam neke visoke kriterije) jedino mi je tlaka to što pri pranju poklopaca (na ruke ili u perililci) toplo se preporuča skidanje čepova jer imaju ugrađene termostate. Ako vas nešto zanima slobodno pitajte ...

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

To posuđe ima moja svekrva i vrlo je zadovoljna. Ja sam samo pogledala, prvi dojam je više nego ok, meni djeluju kao kopija Zeptera. Osobno imam Zepter i Solingen(valjda se tako piše). Na Soingen-ovim loncima su mi se raspali termostati, sad mi je vanjaml upalila lampicu da je možda zbog toga jer ih nisam skidala prije pranja.
    u svakom slučaju, lonci djeluju ok i nisu tako skupi u odnosu na Zepter.

pink avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj vanjaml prvotno napisa
    Ja sam dobila to posuđe na poklon i potpuno sam zadovoljna (doduše bila sam u laganoj krizi sa suđem pa nemam neke visoke kriterije) jedino mi je tlaka to što pri pranju poklopaca (na ruke ili u perililci) toplo se preporuča skidanje čepova jer imaju ugrađene termostate. Ako vas nešto zanima slobodno pitajte ...
    Dali hrana zagara s unutrašnjih strana lonca? Ja imam neko no name posuđe koje sam dobila za svadbeni poklon i hrana u njemu dosta zagara i lijepi se na dnu lonca, a posebno sa strana lonca.

Ako je slično Zepteru onda ne bi trebalo biti loše. Mislim da se onda ustvari debelo isplati kupiti to posuđe jeeer to nijeee sve - dobije se i beštek i set noževa, potpuno besplatno

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Moja mama ima neke no name lonce, oni sa prozirnim poklopcima. Ja u njima ništa skuhat ne znam, sve zapalim. Imam osjećaj da prejako napičim plamen pa sve zagara, a ako smanjim vartru onda se ne peče dobro...

eh da, i svekrva je dobila beštek, nije baš neki, al za nuždu će poslužit. također je dobila i noževe i škare i ne znam ni sama što sve nije.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj pink prvotno napisa
    Dali hrana zagara s unutrašnjih strana lonca? Ja imam neko no name posuđe koje sam dobila za svadbeni poklon i hrana u njemu dosta zagara i lijepi se na dnu lonca, a posebno sa strana lonca.
    Zar je to do lonca?? Ja sam mislila da je do foruma i sličnih aktivnosti tj. da moram više i češće miješati.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja imam to posuđe i super je. Imamo i neke AMC tave, i MM i ja smo mjerili debljinu dna na njima i na tom suđu,i jendako je.Isto i oni termostati pašu od AMC i Zepter suđa.Ja mogu samo pohvalit suđe.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    Zar je to do lonca?? Ja sam mislila da je do foruma i sličnih aktivnosti
    Nije da nema i u tome istine

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Koristim suđe već 4 mjeseca za sada i dalje izgleda novo (nije izgorilo i hrana se ne lijepi i lako se pere). Moram priznat da meni beštek, koji dođe s tim, super izgleda i dobro mi je došlo, dok onaj set noževa i dalje nije raspakiran. Jedna od super stvari koja dođe sa suđem je i aluminijska zdjela sa poklopcem (često radim razna tijesta pa mi to dobro dođe da tijesto koji put prenoći u frižideru ).

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj vanjaml prvotno napisa
    Jedna od super stvari koja dođe sa suđem je i aluminijska zdjela sa poklopcem (često radim razna tijesta pa mi to dobro dođe da tijesto koji put prenoći u frižideru ).
    Imam takvu zdjelu, samo što je od zeptera, sad kad si napomenula to me podsjetilo da mi je to najdraža posuda, draža mi je čak i do lonaca .
    Isto tako moram priznati da i mene vuče kupovina tog posuđa, jer ovo lonaca što imam mi nije dovoljno.

pink avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja danas naručila pa šta bude, bude. Javim svoje dojmove uskoro.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Vidjet ćeš da ćeš bit zadovoljna

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Čekamo tvoja iskustva

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi kupili prije par mjeseci i zadovoljni smo. :D

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pink jel ti stiglo posuđe?Dojmovi?

pink avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Posuđe je došlo šest dana od narudžbe. Evo već par dana kuham u njemu i stvarno sam zadovoljna. Lonci su po mojoj procjeni odlične kvalitete, dosta su masivni i imaju trostruko dno.
    Nisam nikada kuhala u Zepteru pa i nisam baš kompetenta po tom pitanju uspoređujući ga. Zepter mi ima svekrva i onako na opip su teće li-la.

Uglanom, ja sam posuđem oduševljena i od mene samo preporuke :D

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

off topic: otvorila sam link, a naslov stranice: "Beastsellertv"

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo, ja bih isto pohvalila ovo posuđe. Dobila sam ga nedavno za poklon i u subotu prvi put isprobala. Ogulila 5 kg rajčice i stavila kuhati šalšu. Na laganoj vatri, 3-4 sata. Onda smo svi skupa odlučili otići van u šetnju i 2 i pol sata kasnije sam se sjetila da se šalša i dalje kuha. Dojurili smo doma, a tamo tri žlice vrhunske šalše i i dva prsta izgoretine. Ali, stan se nije zapalio, a lonac je danas skoro kao nov Molim vas, nemojte reći mojoj mami.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nagovorile ste me!Jutros sam i ja naručila to famozno posuđe.
    Ali stiže mi tek početkom destog mjeseca jer je sve rasprodano.
    Pita me teta prek telefona gdje ste ćuli za ovo posuđe,ja joj odgovorim preko foruma roda 8)

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    Evo, ja bih isto pohvalila ovo posuđe. Dobila sam ga nedavno za poklon i u subotu prvi put isprobala. Ogulila 5 kg rajčice i stavila kuhati šalšu. Na laganoj vatri, 3-4 sata. Onda smo svi skupa odlučili otići van u šetnju i 2 i pol sata kasnije sam se sjetila da se šalša i dalje kuha. Dojurili smo doma, a tamo tri žlice vrhunske šalše i i dva prsta izgoretine. Ali, stan se nije zapalio, a lonac je danas skoro kao nov Molim vas, nemojte reći mojoj mami.

meni je ovo sasvim dovoljan dokaz da je posuđe odlično

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

I ja bi ih naručila, ali mi ti lonci djeluju maleno :/ (čitala sam dimenzije i samo je jedan od 24 cm koji mi je ok). Meni trebaju oni kazani da nahranim ove svoje

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Iridana, ne znam je li ti premalo, nama je i više nego dovoljno, ali samo nas je troje iako definitivno neki jedu za više od jednog

Ima jedan veliki, visoki lonac (to je tih 24 cm) od 7,5 litara - u njemu sam prekjučer kuhala gulaš za tri puta. Ima i velika, duboka tava, isto od 24 cm, sasvim dovoljna za kompletni ručak (jučer sam unutra stavila pileće zabatke, narezanu mrkvu, krumpir i tikvice za nas troje i bilo je još dosta mjesta), jedan manji lonac dovoljan za maneštru za dva puta; još jedan manji i jedan skroz mali, tipa za umake. Meni se baš sviđa suđe. U subotu sam očistila inćune i bacila ih u tu zagrijanu tavu bez ičega, nikad nisu bili tako fini. Bez ulja, limuna, soli, ništa, sama riba. Mljac.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

moze li link za narudžbu ?
    znam da je neka TV prodaja ali sad neznam koja

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

sd vidila link na početku

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

već danima želim otvoriti ovu temu, trebam kupiti kvalitetno posuđe za kuhanje do oko 1000,1500 kn..imate li kakav savjet?
    Znači da je zdravo u njemu kuhati, i da zanima me ovo koje se reklamira na TV-u jel kaj vrijedi?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj iridana2666 prvotno napisa
    I ja bi ih naručila, ali mi ti lonci djeluju maleno :/ (čitala sam dimenzije i samo je jedan od 24 cm koji mi je ok). Meni trebaju oni kazani da nahranim ove svoje
    Imam isti problem. I uopce ne nalazim neko posudje normalne kvalitete, a dimenzijama vece od uobicajenog. Pa sam se sjetila da trebam obici ducane koji opskrbljuju restorane i hotele, samo nikako da stignem.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a kakvo je Silit posuđe, mislim da je Njemačko, i koje je uopće posuđe onako na glasu kao najbolje, možda najskuplje, koje je IN ????

Inače najzdravije je kuhati u inox posuđu ili......???????

Na stranici Bestsellera piše ako naručite preko interneta i plaćate gotovinom da imate još 5% popusta...jedino mi nije jasno kada stisneš ikonicu za naručiti, kasa se otvori, dolje još piše poroz 210 kn????

je li taj porez uračunat u cijenu ili ne?

Ja isto imam posuđe iz Spartaka s prozirnim poklopcima ( obožavam staklene poklopoce, jer tako mogu gledat što se u loncu zbiva), ono isto odmah gori s strane, gore ručke, koje smrde do bola...ja mislim da je to posuđe nezdravo i napravljeno tko zna od čega

lagano je ko perce kao da je od aluminija, piše isto da je dno 18/10 moš mislit!!!!!

baby witch

Početno

Drage moje, evo mene....nove na ovom forumu. I ja sam si kupila ovaj set i jako sam zadovoljna, samo sam neki dan na ručku (koja izgleda kao metalna) naslonila vruće dno iste padele pa se malo rastopila šmrc,šmrc...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •