Danas sam srela poznanicu s trudničkog tečaja nakon 4mj što se nismo vidjele i žena se istopila-ona kaže 27kg. :shock: Tvrdi da je uzrok njenoj debljini bio poremečaj hormona nakon poroda , i da joj je privatni gin savijetovao da ode izvaditi krv i kontrolirati hormone da su to jedan od većih razloga debljanja žena nakon porođaja.. i da savijetuje svim ženama to.
Znači ona se udebljala određenu kilažu do poroda,rodila i nastavila se debljati iako tvrdi da je pazila koliko jede,unosila zdravu prehranu...
Pa mene zanima da li vi imate takvih iskustava?Inače sam na ovom forumu čitala da je poremećaj hormona kod nekih forumašica poslje poroda(nakon što se to vidjelo po izvađenoj krvi i razini koja je bila povećana nekog hormona)izazivao pad libida,vlažnosti tijekom odnosa i da se to riješilo s određenom terapijom... :?
Ja nemam s time problema...ali s težinom da
Ali me zanima da li je netko od vas radio takve pretrage,ili pretrage iz krvi kod stručnih osoba(doktora)da se vidi koje namirnice štete organizmu...Kod koga to napraviti...
![]()

Odgovori s citatom
i sad se borim sa tim,uz to dr me poslala da kontroliram hormone štitnjače iako je prošlo tek 5 mjeseci od poroda...mogu li hormoni štitnjače biti u dizbalansu zbog trudnoće i nakon poroda??? :?
PA molim iskusne curke odgovorima