-
Bila je na pregledu i liječnik joj je rekao da su počeli trudovi (unutarnji????) ali da je beba okrenuta na zadak i da se hitno javi u rodilište radi carskog reza. Bio je ljut i psovao zašto do sad nisu vidjeli da je beba okrenuta (to je bilo par dana prije termina).Zadnja dva tjedna su je pregledavali različiti liječnici jer je njezin bio na godišnjem. Išla je brzo doma po stvari(muž i svi ostali rade pa joj nije imao tko donijeti) ali se taj liječnik (iz kojeg razloga ne znamo) nije s tim složio i moral je potpisati da ide na vlastitu odgovornost. Liječnik je nakon sat vremena počeo zvati svu poznatu i nepoznatu familiju, čak i ljude s istim prezimenom zahtjevajući da se ta i ta trudnica javi čim prije u bolnicu zbog problema s trudnoćom. Kad se seka nakon sat i poetnaest min pojavila pred ulazom ju je čekao cijeli tim liječnika i morala je hitno na sve pretrage da bi carski rez izveli iduće jutro. Nije ju pedijatrica uputila nigdje jer joj skroz govori da je praktički sve ok, samo treba paziti i redovito na kontrole. Ja sam čula da kod prirodnog poroda može doći do takvih problema zbog šoka ali carski?????Još su joj rekli da su bebi davali kisik jer nije omah plakala, zatim da je bebi glava veća od prosjeka i sl. E kad je jučer pitala pedijatricu što s glavicom ona se začudila. Zvala je rodilište da joj pročitaju obujam glavice kod tek rođene bebe kako bi napravila usporedbu ali su joj javili da su sekini papiri kao i dokumentacija od malene zagubljeni. Jako smo zabrinuti i za seku i za malu a ne znamo što napraviti tj. ne znamo što tražimo niti kakav je proble. Zvali smo još 3 liječnika koji su bili prisutni na porodu i jedan mi je rekao: Mala ne seri, sve je ok s tom bebom. Drugi nije htio razgovarati, a treća se nasmijala i jedva me i pogledala. Logično je da štite sebe ali zašto to neznamo.HELP
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma