Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: JEL NETKO ZNA

Datum pristupanja
    May 2008

Početno JEL NETKO ZNA

BOK CURE DAJTE MI PLEASE RECITE DALI ZNA KOJA KOJI JE DOKTOR I PRIMALJA RADILI U RADJAONI OKO PODNE 14.6.2008 NA SV. DUHU? DOKTORI KOJI NISU BILI JER IH ZNAM SU HABEK,DUKIC,Z.,VASILJ,KNEZEVIC OVAJ JE BIO STARIJI CRNI MRSAVI DOKTOR A BABICA CRVENOKOSA ZENA JAKO BI STE MI POMOGLI :? :? :? :? :? :?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: JEL NETKO ZNA

jako mi je vazno saznati imena to dvoje ljudi da im odem zahvaliti kaj sad opet moram na rezanje i sivanje

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pa zasto ne nazoves rodiliste i pitas....

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zvala sam i nezele mi reci

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moraju ti reći tko te porodio.
    Iz Zakona o zaštiti prava pacijenata:

"Članak 12.

Pacijent ima pravo biti upoznat s imenima te specijalizaci*jom osoba koje mu izravno pružaju zdravstvenu zaštitu."

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Traži službeno očitovanje šefa odjela.Pismeno.Ako se on ne očituje ,piši ravnatelju.
    U svakom slučaju ne smije biti državna tajna tko je bio u rađaoni sa tobom tog dana.
    Ali zahtjev za imenima (ako misliš povući nekakve pravne poteze ili se samo požaliti na tretman zbog kojeg imaš trajne posljedice) mora biti ozbiljno sročen i usmjeren na pravu adresu.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

saznala sam jedva kad sam rekla da cu ih dati u novine onda su saznali doktor je FRANULOVIC a primalja MARIJA VESELIC

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ako smijem pitati što su ti napravili?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

rodila sam prije 2 mj. gore i oni su me porodili prirodno nisu htjeli slusati da mi je privatni doktor rekao da naglasim da je beba na rame okrenut doktor je rekao kaj ga ja ucim poslu da on zna da bu se beba okrenula. mali mihael se rodio na rame i ja sam popucala od vagine do anusa 40 savova sam imala izgubila 4 litre krvi jer on zna svoj posao. sasio me tak rijetko da do prije 2 tj.nisam mogla sjesti. sad mi se rana tak upalila da nemogu hodat pijem 2mg antibiotika na dan a kad se to smiri moram opet na rezanje i da me ociste i zasiju kak treba. e to je ukratko

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ajme za dr... žao mi je što si i ti imala grozno iskustvo...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma nema veze procice to ja vec razm.o drugoj bebi sam jos treba muza nagovorit njemu je bilo gore nego meni u trudnoci i sad u ova 2 mj. tak da nezeli to opet prolaziti

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

baš mi je žao

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ajooj, grozota!! i sta ce se dalje odvijati?
    nadam se da si punoo bolje.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nije moram opet na rezanje i sivanje

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Strašno mi je žao što si kroz sve to prošla i podržavam tvoju odluku da ih tužiš i tražiš odštetu.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma zalosno je to nase sudstvo necemo 100 godina zavrsiti parnice tak da necu nista poduzimati bum se izljecila procice ce to sve i zaboravit cu na to. sam se tjesim mozda more pomogne malo pa bu sve ok

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

i moj smradac je izaso na rame al meni je to bilo smijesno
    doduse ja nisam popucala tako jako, samo par savica
    sto se tice sv.duha moja majka je tamo rodila i imala je uraslu posteljicu
    doktor koj je vodio trudnocu i trebo ju porodit je bio na skijanju i nije to uveo u karton
    moj otac ih je tuzio i nije dobio parnicu
    na papiru pise da se komplikacija javlja u 7%slucajeva od cega su u tih 7% , 3%smrtnost(za popizdit)
    zato mrzim sv.duh

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

malo janje ti si već 3. rodilja za koju čujem da su je krivo/loše zašili na SD :shock:
    ne kužim kaj je s tim doktorima :?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hoceju da sto prije zavrse pa se zure znas koliko zena radja a nigdje doktora po broju zena

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj teta prvotno napisa
    malo janje ti si već 3. rodilja za koju čujem da su je krivo/loše zašili na SD :shock:
    ne kužim kaj je s tim doktorima :?
    meni je ginekolog rekao da su mogli malo bolje zašiti, ali ja nisam imala nikakvih komplikacija vezano uz šav.
    Joj, janje, fakat mi je žao, čitam te malo po forumu i fakat imaš puno problema zbog te epi. Evo ti šaljem malo i da to rezanje i šivanje što bolje prođe da se više ne patiš i da uskoro bude onak kak je bilo prije poroda (ako je to uopće moguće).

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

puno hvala ma bit ce bolje kad vidim svog andjela zaboravim sve

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Molim info ako netko zna kakav bi šok bebe mogle doživjeti na porodu ili carskom rezu?

Naime, moja seka je prije mjesec dana rodila curicu carskim rezom. Danas vodila malenu na snimanje kukova i glave. S kukovima sve 5, a za glavu joj veli doktorica da je mala doživjela šok i da joj je puknula neka venica u glavi i da se nešto vidi (tipa zgrušane krvi) na snimci. Seka je pitala kakav šok ali doktorica (bila prisutna na porodu) ne želi ništa reći. Još joj je dala prijateljski savjet: da se hitno javi svom ginekologu radi pregleda. Sad će mau morati svaki mjesec voditi na kontrole i snimanja a ne zna zašto. Molim sve sa sličnim ili bilo kakvim iskustvom vezanim uz gore opisano da pišu o tome. Jako smo zabrinuti....

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jessi prvotno napisa
    Molim info ako netko zna kakav bi šok bebe mogle doživjeti na porodu ili carskom rezu?

Naime, moja seka je prije mjesec dana rodila curicu carskim rezom. Danas vodila malenu na snimanje kukova i glave. S kukovima sve 5, a za glavu joj veli doktorica da je mala doživjela šok i da joj je puknula neka venica u glavi i da se nešto vidi (tipa zgrušane krvi) na snimci. Seka je pitala kakav šok ali doktorica (bila prisutna na porodu) ne želi ništa reći. Još joj je dala prijateljski savjet: da se hitno javi svom ginekologu radi pregleda. Sad će mau morati svaki mjesec voditi na kontrole i snimanja a ne zna zašto. Molim sve sa sličnim ili bilo kakvim iskustvom vezanim uz gore opisano da pišu o tome. Jako smo zabrinuti....

pretpostavljam da je kod bebe riječ o krvarenju u mozgu ( navodno jako čestom ali rijetko otkrivenom :?-tu mislim na stupnjeve I i II, oni iznad su gadniji). Što veći stupanj to veća šteta. Ne znam zašto je mala išla ( i gdje ) na ultrazvuk, ali u svakom slučaju je dobro da je već sada otkriveno jer se vježbama može puno ispravit-ako za tim ima potrebe. Da li ju je dr. uputila dalje, npr. neuropedijatru? Ne znam kak do toga dolazi pri carskom ali kod mog sina je izazvano dugim porodom gdje se dijete mučilo ( imao je krvarenje II stupnja i nakon vježbi sve je završilo super :D - eventualne štete mogu biti na finoj motorici i može se javit hiperaktivnost- ali to i ovako muči dosta djece tak da sam ja super zadovoljna ). U slučaju da ti sestra odluči ići dalje i provjerit o čem je riječ ( ja bih išla- za moj miran san ) preporučila bi neuropedijatricu u Klaićevoj dr. Đuranović ( mislim da se tak zove ). Sretno

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako je tekao porod? da li je bilo umjetnog ubrzavanja poroda? zasto je doslo do carskog?

beba je aktivni sudionik u porodu. svi lijekovi koje prima mama, neminovno dodju do bebe (i tada djeluju jace jer je doza odredjena prema mami, a ne bebi). beba je itekako svjesna sto se dogadja u porodu, naravno da moze dozivjeti sok ako porod ne ide normalno.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    kako je tekao porod? da li je bilo umjetnog ubrzavanja poroda? zasto je doslo do carskog?

beba je aktivni sudionik u porodu. svi lijekovi koje prima mama, neminovno dodju do bebe (i tada djeluju jace jer je doza odredjena prema mami, a ne bebi). beba je itekako svjesna sto se dogadja u porodu, naravno da moze dozivjeti sok ako porod ne ide normalno.

to će reć da bi i sami doktori trebali ženama s težim porodima skretat pažnju da odvedu dijete na uzv :?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bila je na pregledu i liječnik joj je rekao da su počeli trudovi (unutarnji????) ali da je beba okrenuta na zadak i da se hitno javi u rodilište radi carskog reza. Bio je ljut i psovao zašto do sad nisu vidjeli da je beba okrenuta (to je bilo par dana prije termina).Zadnja dva tjedna su je pregledavali različiti liječnici jer je njezin bio na godišnjem. Išla je brzo doma po stvari(muž i svi ostali rade pa joj nije imao tko donijeti) ali se taj liječnik (iz kojeg razloga ne znamo) nije s tim složio i moral je potpisati da ide na vlastitu odgovornost. Liječnik je nakon sat vremena počeo zvati svu poznatu i nepoznatu familiju, čak i ljude s istim prezimenom zahtjevajući da se ta i ta trudnica javi čim prije u bolnicu zbog problema s trudnoćom. Kad se seka nakon sat i poetnaest min pojavila pred ulazom ju je čekao cijeli tim liječnika i morala je hitno na sve pretrage da bi carski rez izveli iduće jutro. Nije ju pedijatrica uputila nigdje jer joj skroz govori da je praktički sve ok, samo treba paziti i redovito na kontrole. Ja sam čula da kod prirodnog poroda može doći do takvih problema zbog šoka ali carski?????Još su joj rekli da su bebi davali kisik jer nije omah plakala, zatim da je bebi glava veća od prosjeka i sl. E kad je jučer pitala pedijatricu što s glavicom ona se začudila. Zvala je rodilište da joj pročitaju obujam glavice kod tek rođene bebe kako bi napravila usporedbu ali su joj javili da su sekini papiri kao i dokumentacija od malene zagubljeni. Jako smo zabrinuti i za seku i za malu a ne znamo što napraviti tj. ne znamo što tražimo niti kakav je proble. Zvali smo još 3 liječnika koji su bili prisutni na porodu i jedan mi je rekao: Mala ne seri, sve je ok s tom bebom. Drugi nije htio razgovarati, a treća se nasmijala i jedva me i pogledala. Logično je da štite sebe ali zašto to neznamo.HELP

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sad sam razgovarala sa sekom i pročitala mi je nalaz: Radi se o nekakve dvije komore u mozgu, desna je normalna a lijeva zadebljana.????????

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jessi prvotno napisa
    Sad sam razgovarala sa sekom i pročitala mi je nalaz: Radi se o nekakve dvije komore u mozgu, desna je normalna a lijeva zadebljana.????????

pokušat ću sad prokopat dokumentaciju od malog da vidim što mu piše za komore pa ti javim

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

malo sam prokopala, ne nailazim na nešto što bi ti moglo pomoć bez točnih naziva osim da je imao na obje strane ( komore ) nešto od čega na desnoj jače :? . Ja se komora sjećam iz priča neurokirurga i neuropedijatra i bez nekog novog podsjetnika moja sjećanja tu prestaju ( ipak je to dio koji mi nije ostao u lijepom sjećanju ).
    Moj savjet je otići neuropedijatru i obavit uzv ( ja sam radila na svoju ruku i eeg ) ili što već dr. kaže i to ponovno napominjem iz razloga mirnog sna a ne zato što mislim da nešto je. Što se pak tiče tvoje sestre može otić bilo kojem privatnom ginekologu ( nek ide npr. Podobniku ) i vidi dal je s njom sve ok. Ak se odluči vodit bebu na daljnje pretrage nek zove više bolnica jer se nažalost neuropedijatar čeka i po nekoliko mjeseci.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala puno, i ja tražim na sve strane odgovore. Možda naletim na nešto korisno. Seka inače živi u Požegi, a tamo je divlji zapad što se tiče ginekologa i doktora. Ako se odluči za daljnje pretrage mislim da će morati u Osijek ili Zagreb.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Samo sam htjela reći svima da je mala Petra bila na snimanju mozga i da su konačni rezultati odlični. Zadebljanjeje nestalo i mozak se normalno razvija.Jako smo sretni...Saznali smo da bebe lako dožive šok prilikom carskog reza jer neke ne počnu odmah samostalno disati pa je potreban kisik. Hvala Bogu da je sve prošlo! :D

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

:D super za bebicu!!!

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu