-
isčitavajući vaše postove, nametnula su mi se neka pitanja:
1. da li se 'podnose' ticino i šlag od tučenog slatkog vrhnja ili hople?
bitno mi je znati da li se jedno topi u dodiru s drugim ili nešto drugo.
2. po ovome što sam shvatila, ticino se na zraku stvrdnjava, zar nije onda npr. pokrov za tortu od ticina tvrd za rezanje, da li puca kad se reže?
3. da li tortu obloženu i ukrašenu ticinom mogu čuvati u frižideru, ili će mi se to sve skupa otopiti?
4. da li je baš nužno premazati buttercreamom tortu prije stavljanja ticina ili može ticino ići i 'nasuho'?
općenito me zbunilo ovo da se na zraku stvrdnjava, a u frižideru otopi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma