-
Netko voli pokrivač od ticina, meni je osobno previše sladak jer to je ipak samo šećer u prahu, tko voli nek izvoli, kod nas na rođendanu polovica ih je pojelo sve, čak i ukrase, a drugi su maknuli ticino i jeli normalno tortu ispod. Ja sam ispod stavila ledeni vjetar, a okolo i gore zalijepila još jedan sloj biskvita i izravnala buttercremom ( 1:2 šećer i margarin) u tankom sloju. Negdje sam čitala da je ovakav postupak 100% štiti prodiranje vlage na ticino iz bilo kakve kreme koja je u torti i da može biti bilo kakva torta ispod ticina. Najbolje je da se proba ispeći manja tortica sa željenenom kremom i oblijepiti tankim biskvitom i gore tankim slojem buttercreme pa tanko gore ticino, staviti u frižider i čekati do jutra što će se dogoditi. Ja sam stavila dosta kreme, voća i šlaga i bilo je sve ok, ništa nije procurilo van jer buttercream štiti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma