-
Djevojke drage hvala na komentarima. Evo odgovora za sva pitanja:
Torte pečem u kalupu na 2 X, imam po 2 kalupa različitog promjera. Svaki biskvit režem kroz pola i dobijem 4 kore.
Dok se jedna peče, mutim i pripremim drugu,ali zato moraju biti 2 kalupa.
A4 krojim iz biskvita pečenog u plehu, pečem na 3 puta za 4 kore ( od 2 biskvita imam 3 kore i posebno jedna A4 )
Efekat vode se dobije od dekorativnog gela-ima ga na netu odatle sam skidala
Tečajeve nebih držala, radim čisto iz zadovoljstva za rodbinu i prijatelje. Išla sam na radionicu dekor & dizajn , to vam održava u Zgb Kristijan Kodrić.Ima on svoju stranicu pa pogledajte
-
Došlo je vrijeme za moj novi ticino i prvi roćkas moje curice. Za sina sam imala uvijek čitavo čudo ideja, no sad baš nemam inspiracija, pa sam se odlučila za hello kitty, to je jednostavno, a nemam ni vremena ovih dana.
Samu tortu sam osmislila što će sadržavat, još se moram odlučiti za oblik i ukras, ali mislim da će biti HK slika izrezana i zaljepljena uz još malo nekih ukrasa i figurica HK koja će držati svijećicu, te čestitka slovima.
Malo sam googlala, pa naletjela na ovo; http://www.topshop.com.hr/mamine_mod...e-86896-p.html
Je možda tko to kupio? ne vidim točno kakve su to modle za brojke i slova, ne čini mi se ova snižena cijena puno za sve to skupa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma