Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2260

Tema: Pomoć hitno-ticino masa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Djevojke drage hvala na komentarima. Evo odgovora za sva pitanja:
    Torte pečem u kalupu na 2 X, imam po 2 kalupa različitog promjera. Svaki biskvit režem kroz pola i dobijem 4 kore.
    Dok se jedna peče, mutim i pripremim drugu,ali zato moraju biti 2 kalupa.
    A4 krojim iz biskvita pečenog u plehu, pečem na 3 puta za 4 kore ( od 2 biskvita imam 3 kore i posebno jedna A4 )
    Efekat vode se dobije od dekorativnog gela-ima ga na netu odatle sam skidala
    Tečajeve nebih držala, radim čisto iz zadovoljstva za rodbinu i prijatelje. Išla sam na radionicu dekor & dizajn , to vam održava u Zgb Kristijan Kodrić.Ima on svoju stranicu pa pogledajte

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Došlo je vrijeme za moj novi ticino i prvi roćkas moje curice. Za sina sam imala uvijek čitavo čudo ideja, no sad baš nemam inspiracija, pa sam se odlučila za hello kitty, to je jednostavno, a nemam ni vremena ovih dana.

Samu tortu sam osmislila što će sadržavat, još se moram odlučiti za oblik i ukras, ali mislim da će biti HK slika izrezana i zaljepljena uz još malo nekih ukrasa i figurica HK koja će držati svijećicu, te čestitka slovima.

Malo sam googlala, pa naletjela na ovo; http://www.topshop.com.hr/mamine_mod...e-86896-p.html

Je možda tko to kupio? ne vidim točno kakve su to modle za brojke i slova, ne čini mi se ova snižena cijena puno za sve to skupa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •