Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2260

Tema: Pomoć hitno-ticino masa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo još jedne.zapravo dvije.
    http://public.fotki.com/anatom/ivina-i-petrova-torta/dsc09246.html#media
    t
    icino sa kojim sam radila je bio fenomenalno dobar.i to se vidi na torti-za razliku od minnie mouse torte koja je bila katastrofa.
    zanimljivo je da ja minnie torta bila za moju ribcu.i nije uspjela.a kada za nekog radim sve bude ok.

inace skuzila sam da je americolor crna i crvena nisu dobre jer iste sekunde nekako osuse masu.narucila sam wiltonovu crvenu pa me sada bas zanima.
    inace ako netko ne zeli margairnom sprecavati ljepljenje moze pokusati i sa onim podlogama koje sprecavaju ljepljenje.meni je stigla jedna ali nisam ju imala prilike iskoristiti za ticino.narucila s ebaya za cca 50 kn.jedini smjeh je sto na njoj umjesto pizza pise plzza.aaaa ti kinezi!

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    evo još jedne.zapravo dvije.
    http://public.fotki.com/anatom/ivina-i-petrova-torta/dsc09246.html#media
    t
    icino sa kojim sam radila je bio fenomenalno dobar.i to se vidi na torti-za razliku od minnie mouse torte koja je bila katastrofa.
    zanimljivo je da ja minnie torta bila za moju ribcu.i nije uspjela.a kada za nekog radim sve bude ok.

inace skuzila sam da je americolor crna i crvena nisu dobre jer iste sekunde nekako osuse masu.narucila sam wiltonovu crvenu pa me sada bas zanima.
    inace ako netko ne zeli margairnom sprecavati ljepljenje moze pokusati i sa onim podlogama koje sprecavaju ljepljenje.meni je stigla jedna ali nisam ju imala prilike iskoristiti za ticino.narucila s ebaya za cca 50 kn.jedini smjeh je sto na njoj umjesto pizza pise plzza.aaaa ti kinezi!
    predivne su torte!! ova na vlakiće mi je suuper!!

a vidiš...meni su baš crvena i crna super boje....super crvena i super crna...od americolora...
    znači...i to je individualno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •