-
Drage cure, pročitala sam prvih 11 stranica ove teme, pa pošto više nemam kad čitat (bar za sad), htjela bih zamoliti da napišete što nam sve treba za izradu jedne cijele torte od ticino mase...
Kako ću prvi put praviti tortu, a vidim da uglavnom preporučujete Sacher, zanima me da li Sacher tortu okolo oblažete nekom korom i da li je premazujete preko marmeladom, na koju tek onda stavljate ticino ili i nju mažete buttercreamom?
Dalje, idem u Zagreb 20., ostajem samo par sati, pa želim kupiti SVE što mi treba za ticino... Molim nekoga da mi ispiše baš sve što mi treba za par torti (pretpostavljam da ću prvih par fulati, pa da izvježbam do princezinog 4.rođendana).
Inače, sve su vaše torte toliko predivne....... ja mislim praviti jednu za vrtić (Miki i Mini), a jednu za doma - onako sa bočne strane one likove stavljati...
Dakle, da bih plošne likove lijepila bočno na tortu, mogu mazati buttercreamomom ili razrijeđenom smjesom ticina?
I najvažnije, da bih se mogla organizirati, molim da me savjetujete...
Je li dobro npr. tjedan dana ranije napraviti (i obojiti) ticino smjesu, spremiti je u foliju na hladno i tamno mjesto (ne frižider), dan ranije napraviti sacher tortu, spremiti je u frižider da se ohladi, te izraditi figure ili plošne likove... a onda to jutro na sam rođendan izvaditi ticino i prekriti tortu, te postaviti figure??? Je li to u redu ili postoji šansa da mi se ne stvrde, pa bolje da radim 2 dana ranije figure i pokrivam sve dan prije rođendana???
HVALA!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma