Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2260

Tema: Pomoć hitno-ticino masa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj big milky mum prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam radila prošli tjedan za moje dečke rođendanske torte, nije prvi put ali isti problemi-boje nisam nikako uspjela dobiti prave, sve su bile onako pastelne,
    imala sam boje u prahu i probala sam dobiti crvenu ali nikako, na kraju sam tolko razvodnila (s bojom i par kapi vode) ticino da se je mrvio!
    Znači baš moraju biti ili wilton ili americolor da bi to ispalo kvalitetno?

A drugi problem-kako vi čuvate torte do drugog dana? Ja sam ih stavila u frižider i jedna se je počela topiti, nije to bilo jako ali da sam ju kojim slučajem trebala kud nositi bilo bi grozno! A torta unutra je bila klasična, ne kužim zašto se topila?! Bila je u frižiferu ali ne pokrivena u kutiji, samo na tacni, jel to možda problem?
    Inače bravo za torte! Odlične su vam
    Ne znam za mrvljenje, mislim ako staviš dovoljno boje i kužiš da je pastelna, a ne ono što ti želiš
    jednostavno ne dodajem još više boje, detalje radije pobojam na kraju, a cijela pokrivka jednostavno ostane takva kakva je.
    Nisam radila sa bojama u prahu.

Torta se čuva otvorena u frižderu s time da se pobrineš da nema nešto od čega bi pobrala jak miris.
    Ne pokriva se.
    A topi se krema ispod ticina i torta počinje plesati tj smanjivati se. A i ticino.
    Jednostavno je tako u tim ljetnim danima.
    Čim napraviš odmah u frižder pa ticino i nek se prvo kvalitetno stisne i tek onda ukrašavanje.
    Po mogućnosti gotove figurice od prijašnjih dana poljepiti ili valjati ticino pa tortu na mahe vaditi van.
    Uglavnom paziš na temperaturu, a i klima uređaj ako imaš dobro dođe

Sad sam tek skužila da se je topila unutar friždera, jesi sigurna da nije u to vrijeme dok si ju ukrašavala?
    Posljednje uređivanje od oka : 16.06.2012. at 22:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •