-
Točno je da i dan-danas malde žene i djevojke neke predrasude vuku sa sobom, jer za bolje nisu čule, a vjeruju svojim majkama i bakama - ipak im one žele samo dobro.
Evo, npr. u doba mog studija (1997-2001 - i ne tako davno) bila sam na onom obavzenom sistematskom u studentskoj poliklinici, pa mi je gin. htjela pričati o samopregledu dojki i kontracepciji. Na moju veliku sreću, o tim sam stvarima puno čula još u osnovnoj školi od prof iz biologije (izborni predmet u 7 i 8 r), pa je dr bila ugodno iznenađena. A mene gusku iznenadilo što je ona iznenađena, pa mi je ispričala da joj je par dana ranije bila studentica koja je čvrsto uvjerena da je menga ispiranje nečiste krvi iz organizma. Eto.
Kužim dr, ali kužim i tu curu, došđla je u Zg na studije ali je dobrih 18 god živjela negdje u malom mjestu, ili je možda odrasla s bakom i dedom dok je majka bila vani... tko zna.
S druge strane, kolegica s faxa, zdravstveni djelatnik, i svjedok mog 2,5godišnjeg dojenja, rodila prije 2 tjedna, i nakon 5 dana izjavila da razmišlja da počne "trenirati" mlaog da jede na sat. Sva sreća, sretala sam se s tim i prije, pa sam je samo pitala da li ona jede na sat, ili jede kad god je gladna... Glas razuma, nadam se
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma