i tako x 100 na dan!!!
I okej, poigram se ja no ono što me kopka je činjenica da se užasno dosađujem i da mi je to taaaako dosadno...voziti vlak sto krugova po pruzi, ili parkirati autiće i utrkivati se....aaa, zijev, zijev...
I onda, shvatim, da nam se dan svede na to da me Jan navlači da se igramo (gore spomenutim igračkama) a ja ga izbjegavam "mama mora ovo, ono, ili treba ovo , ono" ili mu čak kažem da ne želim...
Jer nije stvar u tome da li imam ili nemam vremena, baš me briga što imam hrpu suđu i veša, nego meni je ta igra fakat dosadna..
Mogu čitati knjigice, slagati puzzle, crtati, pjevati, glupirati se, ma i igrati nogomet, pa i igrati se figuricama zoo vrta, katkada i kuhati(iako mi i to spada pod dosadne igre)..ali autićiiii..
i dobro..sada je MM preuzeo igru s autićima pa mene i manje pita...
Zapravo i ne znam što sam htjela pitati, htjela sam samo čuti ima li i među vama onih kojima se ne da igrati s djetetom neke igre i koje su vam užasno dosadne?
Jer ja ga, bez imalo grižnje savjesti, odbijem (da se razumijemo, ne za sve igre, nego baš autiće)
A na moru sam mu znala i reći "Jan molim te samo da popijem kavu i pročitam novine", ali onda sam dobila "jesi pročitala, jesi pročitala, jesi pročitala", svak dvije minute!
Ma vrlo rijetko se zaigra sam...
eto...
malo mi je lakše![]()