Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: crvenilo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno crvenilo

Drage moje imam problem u 26.sam nedelji trudnoce nosim blizance,trudnocu kontrolisem u bolnici jel sam tamo provela 2 mjeseca na samom pocetku trudnoce.Idem cesto na kontrole ali dr.mi i nije neka.Uzv je hvala Bogu dobar bebe su dobro juce sam bila na kontroli,prije 7 dana na pregledu.Inace dugo godina mucim muku sa ucestalim mokrenjem nekih cca 10 god,a to je sada u trudnoci postalo neizdrzivo.Idem mokriti u prosjeku svakih 10 min.Bebe nisu nisko uopste,urin mi je ok ali me muci crvenilo i peckanje rodnice,valjda od tako cestog mokrenja.Dr me pregledala prije 7 dana i dala mi canesten vaginalete,nisu mi pomogle,onda mi je dala Geonistin vag.i isto nista.Rodnica je sva crvena i pece me za poluditi.Pijem brusnicu i nista.Toliko mi to stvara probleme pogotovo po ovoj vrucini,tusiram se svakih 2 sata i mazem Pavlovicevom masti ali ni ona vise ne pomaze.Svi me kritikuju da panicim i da ne bi smjela ici na tolike preglede,a dr mi je sada i na godisnjem...POMAGAJTE

Naomi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

migullyy, kao prvo, ako nemas zuckasti ili zelenkasti, moguce cak i sirasti iscjedak neugodnog mirisa, najvjerojatnije se ne radi o gljivicama niti o kakvoj infekciji rodnice. Takodjer, kad se o gljivicama radi, obicno je prisutan i neugodan svrbez. Ako je mokrenje bolno ili uz pecenje, onda se radi o upali urinarnog trakta, no prema opisu, cini mi se da te to ne muci. S obzirom da tako cesto ides piskiti, meni se cini da se radi o iritiranosti koze mokracom. Ja se na tvom mjestu ne bi toliko cesto tusirala, vec bi svaki put nakon mokrenja rodnicu lagano obrisala cistom gazom namocenom u hladnu vodu. Moze posluziti i vatica umjesto gaze i nikako nemoj grubo brisati rucnikom. WC moze jako iziritirati kozu rodnice, pogotovo ako se koristi toliko cesto. Takodjer, pavlovicevom masti se ne bi mazala, osim ako bas ne osjecas da ti jako pomaze, ali svakako ne vise od jednom, maksimalno dva puta dnevno jer rodnici treba zraka. Ako se ipak previse mucis s neugodnim simptomima, odi kod nekog drugog doktora ili barem nekog nazovi. Ovo sto ja preporucam je cisto da si olaksas simptome, a sto se pravog ljecenja tice, tu ipak samo doktori pomazu. Sretno.

Naomi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Naomi prvotno napisa
    migullyy, WC moze jako iziritirati kozu rodnice, pogotovo ako se koristi toliko cesto.
    Mislila sam reci WC papir, ne WC.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ..

Draga Naomi puno ti hvala,nemam iscjedak nikakav,ne mazem se cesto kremom mozda jednom dnevno.Kod mokrenja samo lagano posusim wc papirom. Probacu ovo sto si rekla,ali danas mi je bas za neizdrzati,mozda je samo takav dan,vruce je nemoguce.Hvala draga

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

Pokusaj staviti obloge od mlacnog caja cvijeta kamilice...to inace pomaze kod bilo kakvih iritacija koze..
    SRETNO!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •