...dakle,idemo za Klaićevu negdje u 10 mj ali me zanima može li se gdje to obaviti na relaciji Pula- Rijeka? :/
...dakle,idemo za Klaićevu negdje u 10 mj ali me zanima može li se gdje to obaviti na relaciji Pula- Rijeka? :/
..malo podižem temu.....idemo za Klaićevu 99 % ali me zanima ima li gdje u Rijeci dječji kirurg plastičar koji se najvjerojatnije bavi ovime,kantrida maybe?-a u Puli?...čisto informativno.
U Puli, možda dr. Filipović - on je mm-u nešto skidao (ne mladeže nego neke izrasline); s tim što ne znam da li radi i s djecom. Mm je bio jako zadovoljan, ali treba napomenuti da su si nešto kao obiteljski prijatelji, dakle može se smatrati da je tu imao "vezu".
Ja isto planiram kod njega skinuti neki mladež, ali tek kad prestanem dojiti, zbog anestetika. On je već u godinama, ali koliko čujem dosta je cijenjen.
...upravo čuli za jednu ordinaciju oko Opatije-dr.Z.Ž.-čuo netko?..mi čuli samo riječi hvale pa bi probali nazvati ako rade na uklanjanju madeža kod djece.radi se o privatnoj poliklinici... :/
Nazovi Dr.Jadranku Markusic u Opatiji. Ona je po meni najbolji dermatolog s kojim sam se ikad susrela. Ako ona to neradi znace gdje te uputiti.
Ja idem kod nje i vodim i djecu i muza vec godinama i svasta smo rjesavali kod nje. Odlicna je a i jako veliki covjek je i ja je obozavam.
....-može na PP broj telefona?Natasa30 prvotno napisa
hvala.
..našla web stranicu i br. tel.--radi li oni i eksciziju madeža ( vađenje) ?...neznam bi li uopće bilo moguće Karlu izvaditi madež uz lokalnu a ne opću anesteziju... :/
...evo,informirala se u dotičnoj klinici,objasnila i naručit ćemo se za pregled-rade,maloj djeci također i ide lokalna anestezija-inekcija u stopalo ( ..ipak-brrrrrrrr....LeeLoo prvotno napisa
).....-budemo vidjeli....
![]()
Radi.LeeLoo prvotno napisa
![]()
...danas čula i za Polikliniku Zambelli-iskustva?![]()
....dvoumimo se između odlaska na odstranjenje madeža u tu polikliniku ili u dječju bolnicu kantrida-u klinici rade sedaciju i daju lokalnu anesteziju i zahvat je odmah gotov a u bolnici ide lokalna anestezija plus par dana boravka u bolnici..bio netko možda na odstranjivanju madeža sa djetetom privatno/ u bolnici???
..ops,u bolnici bi išla opća anestezija,a ne lokalna.rade li u bolnici s lokalnom anestezijom?LeeLoo prvotno napisa
..eto.u petak naručeni kod Zambellija..priznajem,malo me trta..-karlu još ništa ne govorimo da se ne uspaniči.....govorila sam direktno s doktorom i on kaže da što se tiče loaklne anestezije da ne bi trebalo biti problema iako karlo povremeno ima aspastični bronhitis te je alergičan na kakao i kikiriki...-evo baš u četvrtak završavamo sa klavocinom a u petak s ventolinom ali je rekao da to nije problem za sam zahvat....-bio netko tamo na zahvatu?koji anestetik koriste? :/
..eto nas.obavljeno.inekcija u stopalo i 5 savića.vađenje za 2 tjedna.sve prošlo ok i za sad se još ne žali na bolove iako je od inekcije prošlo već 4 sata. vjerojatno još djeluje.
terapija mu je .![]()
mirovanje....
![]()
8)
..nisam pitala u klinici......ali-kad mu se može početi čistiti ona sukrvica oko flastera na nogici?osušena je već-flaster mu mijenjamo svake večeri-i,kad se može početi kupati jer sam čula da neki šamponi otapaju šavove...
![]()