Molim vas da mi netko odgovori,naime u osmom mjesecu sam trudnoće i u ponedjeljak idem sa suprugom i djecom u toplice,pa me zanima mogu li se nesmetano kupat u bazenima ili baš i nije preporučljivo?![]()
Molim vas da mi netko odgovori,naime u osmom mjesecu sam trudnoće i u ponedjeljak idem sa suprugom i djecom u toplice,pa me zanima mogu li se nesmetano kupat u bazenima ili baš i nije preporučljivo?![]()
koliko ja znam, baš i nije preporučljivo, a pogotovo u tako kasnoj trudnoći
SORRY ,falila sam napisati,nisam u osmom nego u 7 mjesecu ...Nadam se da to mijenja odgovorzhang prvotno napisa
![]()
SORRY ,falila sam napisati,nisam u osmom nego u 7 mjesecu ...Nadam se da to mijenja odgovorzhang prvotno napisa
![]()
![]()
pa i 7 mjesec je već poodmakla trudnoća![]()
koliko se sjećam, mislim da se već od samog početka baš ne preporuča.
možda da se samo smočiš pod tuševima ako ti bude vruće.
razmišljaj da ćete i ubuduće ići na bazene, a nećeš biti trudna i neće biti nikakve opasnosti.
ili uvijek možeš ovako kako je zhabica rekla, pitati ginekologa.
Nema razloga zasto ne plivati ali nista ne forsirati, neka je mm blizu, jer nekad se desava da uhvati grc. Mislim da je veci problem u cistoci vode u kojoj se kupas. Bazeni i nisu nesto ali i more zna biti prljavo. Ne bi valjalo da dobijes kakvu infekciju.
Ja sam se kupala ali bio je peti mjesec![]()
Ako možeš se ne kupati-bolje je...ja nisam rodila niti sam T (pripremam se za postupak) a bila u toplicama prije par tjedana i pokupila upalu....prijateljica mi T 2,5 mj i bila jednom na bazenu-pokupila upalu...tako da zbog malo gušta riskirati ...ne znam....razmisli dobro...da je to more-ok, ali bazeni... :/
Mogu ja i na more , živimo u Splitu,ali sam bila svega par puta ,nije me više volja za morem,i eto sad se trenutno spremam i odlučila sam da idemo ,pa makar ja samo noge smočilazelimo_bebu prvotno napisa
:D
ma ja sam sa 36 tjedana bila u bazenima u Solarisu i sve pet...navečer bih,predstrožnosti radi,stavila malo Canestena i sve je čisto![]()
Pa baš se ne preporuća, ako si spremna riskirat ...ja ne bih
ja sam se u moru kupala i na sam termin, ali u bazen ne bih išla :/
tako sam i ja ali bazen, njet, iako je moja frendica gotovo do termina vodila školu plivanja ( valjda je bila oguglala na sve trihomonase i sl.) bez ikavih problema
Ja sam bila ,uživali smo ,sve 5! :Dkinder prvotno napisa
![]()