Tatsha da, da, mislila sam i na jogurt i na mlijeko i sve što sadrži kalcij, a ne samo mlijeko. U prenatalu ima kalcijapa još i s dnevnim unosom preko jedne litre mliječnih proizvoda ne može mi nitko reći da nije dovoljno.

Poznato je da se za vitamin D ide na sunce, stručnjaci kažu da je dosta 20 minuta sunca, prema tome, šetnja cure

mim nemoj da te zavaravaju ti stari i novi podaci. Potreba svakog čovjeka nije ista. Znaš puno ti dr. istražuju i puno izmišljaju.
Na način na koji se ja oduvijek hranim ne bi mi trebao ni Prenatal u trudnoći, kamoli sve ostalo. Netko tko ne voli povrće, ne voli ribu...pa naravno da treba uzeti dodatke.

Povećana doza magnezija se ne preporučava ako ne postoje medicinske indikacije za to. Tatsha danas je došlo takvo vrijeme da se preventivno uzima šaka tableta za sve, pa nije ni čudo da je puno njih što podržavaju preventivno i magnezij i sve ostalo.

Što se tiče kalcija i vitamina D posebno treba paziti kod novorođenčeta. Nije ga dobro uzimati više od preporučenog!