-
mim nećemo u negativne rasprave
tu smo da svi zajedno komentiramo i naravno svatko od nas ima svoje mišljenje.
Tatsha upravo u tome i jest stvar što krećemo prvenstveno od prehrane.
Na kutiji Prenatala od twinlaba piše da su preporučene doze 2 tbl. Tko ga proizvodi? USA. A kako se oni hrane??? KATASTROFALNO!!!
I naravno da je za nas, koji se više manje dobro hranimo previše 2 tbl.
Ja s prehranom koju konzumiram svaki dan ne bi trebala ni Prenatal, ali eto bar njega preventivno, jer logično da svaki dan ne mogu uzeti baš sve što mi treba.
Za kalcij čitam po netu da se može bez problema unositi dnevnom prehranom.
Kome su potrebni dodaci prehrani??? Pa onima što ne jedu kako treba. Oni moraju piti šaku tbl. Imam puno prijateljica koje tvrde da im je lakše popiti tbl. nego paziti na prehranu. Ok!!! Poštujem, njihova odluka.
Jedino što ne mogu dozvoliti da mi netko priča priče da se ne može većina iz prehrane, može se i bilo bi puno zdravije za nas svih.
Na kraju krajeva, kalcij, magnezij, željezo i sl. nisu jedine stvari koje su bitne našem organizmu. Bitan je i vitamin E i dr, a mislim da nema smisla za svaki vitamin posebno uzimati tbl. već je pametnije dobro papiti.
Uzimanje kalcija iz prehrane ili tbl. stvar je svačijeg stajališta, ja poštujem i nikako ne bi nekom išla soliti pamet da radi nešto što ne želi.
Moja mama prva ima doma sto tisuća tbl. pa što ću, to je njen izbor i njena volja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma