Čestitam!!! :D :D :D
![]()
Čestitaaaaam!!!! :D![]()
:D :D :D :D
vi ste cure neumorne i prosto mi srce raste kad vidim sve ove smajlice sto skacu od srece.
puno vas voli vasa lana![]()
![]()
i zaboravih reci ako bog da poslije cu isprintati cijelu listu sa vasim imenima i bebi reci da su joj to sve tetkeikume kako god.
suze su mi navrle kad sam procitala ovo sto si napisala za tetke i kume,
lanaaa cestitam tebi i tm, i zelim vam zivu i zdravu bebicu!!! :D
hvala ti draga oda72 prvotno napisa
![]()
lana duso CESTITAM TI OD SRCA i zelim ti ljepu trudnocu. i ja sam upravo sad na odbrojavanju napisala da sam uradila test i imalo je dvije crtice. pa neznam dali sam trudna al sam ja vec objavestila moje mame i sveke....![]()
![]()
videcemo sta ce da kaze doc sutra kiss
lila_mk pa to je super :D cestitam draga izgleda da sam otvorila novi val trudnica :D da nas bude jos punoooooooo
lanaaa čestitam od! :D
lila mk - nadam se da je to to!!!
baš lijepo...
ja nisam imala problema sa pravljenjem beba i stvarno ne mogu ni zamislit šta sve prolazite, ali svaki put kad pročitam ovako lijepe vijesti menina oči (ali ne tužne nego one :D :D :D :D suze)....
želim vam objema predivnu T i da uživate u njoj...![]()
![]()
lanaaa cestitke od![]()
lila mk ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D za obje!
lana čestitam ti od srca, i želim školsku trudnoću!![]()
Hvala vam cure bas ste super, sva se raznjezim kad procitam vase rijeci, suze mi same krenu, a ja nestrpljiva i jedva čekam petak da idem na ultrazvuk. Valjda ce biti sve ok
lanaaaaaaaaaaaaaaaa...:D :D :D :D :D :D
C E S T I T A M ! ! !
predivnoooo :D :D :D
Cestitam izi zelim ti skolsku trudnocu
![]()
:D![]()
Lanaaa, čestitam od srca!!! sve bit u redu. :D :D :D
Čestitam od srca i sretno u petak!![]()
Evo mene ipak sam otisla danas na ultra zvuk. Potvrdila je trudnocu od 5 nedjelja. Gestikacijska vrecica se vidi, a embrionalni odjek ne. Dr kaze da je to normalno za ovu dob trudnoce. Za dvije sedmice je ponovo ultra zvuk sa nalazima koje trebam izvaditi.
Malo sam se smirila, ali opet nesmijem da se puno radujem dok ne vidim da se embrion normalno razvija. Vama od srca hvala na svemu i sve cu vam javiti.
plakala sam ko godina kad sam vidjela da ste me stavile na listu trudnica.![]()
![]()
lanaaa![]()
A jooooj kako prekrasno!!!!!! Čestitam!!!! :D :D :D![]()
lanaa tvoja mrvica raste u maminom trbuhu!!!!!!
Čestitam draga - sada se samo opusti i uživaj u srećici!!!![]()
Evo samo cu nesto kratko napaisati o nasem uspjehu. Nakon neuspjelih pokusaja (1 IVF I 6 AIH) otisla sam kod druge dr da se malo pregledam i malo odmorim svoje tijelo od silnih stimulacija. Muz je i dalje redovno kontrolisao nalaz i taj mjesec je dobio pravu normospermiu, ali s obzirom da je dr rekla da ja moram na histeroskopiju, ja se nisam dvoumila vec rekla nek me priprema odmah da i to uradim da ne razmisljam. Rekla sam: Uradicu sve sto treba pa nek bude sta ce biti. Na dan kad asam trebala dobiti m otisla sam kod dr i uradila test na hlamidiju i uzela mi briseve, a na ultra zvuku je vidjela malo bijelo polje pa se zamislila da niej neki polip kojeg do sada nije vidjela, ali s obzirom na histeroskopiju rekla je ako i bude da ce ga svakako skinuti. Poslije mi je rekla da joj se jaim kad dobijem m i kad mi prestane da ce odmah uslijediti histero. A ja cekaj pa cekaj pa cekaj ono nista. 4 dan izostanka m test bum pa pozitivan, ja u soku i nevjerici, nisam ni plodne dane pratila, pa i kako bi kad sam se psihicki spremala za operaciju.
Eto drage moje moje skromne pricice. Simptomi su bili samo ucestalo mokrenje i bolne grudi, ali nista ne uobicajno, osim sto su mi grudi bile vrele kao da ih neko zari vatrom.
Došla sa kratkog odmora kad ono DIVNA vijest
:D :D :D ČESTITAM
:D:D čestitam još jednom
Prekrasna priča, moram priznat da ulijeva nadu
Draga čestitam ti od srca :D :D
lanaaa, hvala ti na priči, čestitke velike i od moje malenkosti! :D :D :D
lanaaa, cestitam ! ! !![]()
Hvala cure![]()
Evo danas sam dobila nalaze krvi i urina. Bilo je lijepo pogledati da je sve ok i nemam nikakvih bakterija. Slijedeci sedmice u cetvrtak idem kod dr na novi ultra zvuk i nosim joj nalaze.
Vidim da se lista za ovaj mjesec puni i ja se nadam da ce biti jako, jako duga i da cemo imati puno trudnica![]()
lanaaa
ovo je nastavak :D :D
opet nastavak![]()
Bila sam na ultra zvuku i vidjela plod 8 mm (kuca) i ja sam malo odahnula. Dr kaze da je sve ok i da dodjem na redovnu kontrolu za mjesec dana. Eto cure moje tako sam s ebojala ovog novog izvjestaja i sad cu malo da se opustim.
sve vas ljubim i zelim uskoro da sve cujete malokako kuca
Baš divno Lanaa, :D , želim da ti cijela trudnoća prođe u najboljem redu i da rodiš zdravu bebicu![]()
![]()
![]()
Puno![]()
![]()
![]()
za mamicu i njenu malu mrvicu.
lanaaa bravo za,uživaj draga
![]()
Baš mi je drago što je sve u redu. Sada se malo opusti i uživaj!
čestitam :D