:D :D
evo da i ja malo osvjezim informacije o trudnoci: juce smo radili 4D ultrazvuk i hvala Bogu sve je ok i rekli su nam da je curicaMi smo presretni. Moje stanje je super dobila sam 2,5 kg za 14 nedjelja i 5 dana, nemam nikakvih tegoba niti simptoma, a kad se sjetim koliko sam se ubijala prije trudnoce zbog ''navodnih'' simptoma
, ali valjda sve moramo proci kroz to dok ne dodjemo do svojih
![]()
Eto toliko cure moje i svima od srca zelim da uskoro dodjete do svog cilja![]()
lanaaa bravo za curu :D uživaj u ostatku trudnoće bez simptoma i lagan porod ti želim.![]()
:D :D :D :D čestitam!!! Baš lijepo!!! Gušt mi je čitati ove lijepe vijesti i zamisliti kako se veselite (i mi zajedno s vama)!!
BRAVO za mamu i curicu :D
Samo neka se tako nastavi![]()
Lanaaa cestitam na curici i urednoj trudnoci. Tebi i tvom djetescu puno srece!
stižu nam baš lijepe vijesti. supač za malu curicu![]()
CESTITAM MAMA NEKA BUDE SVE DOBRO I DA TI TRUDNOCA BUDE SKOLSKA. Uzivaj i ne misli mnogo na to jet sve ide svojim tokom.
lanaaa ~~~~~~~~~~~~ za tebe i mrvicu da tak i ostane do kraja![]()
:D :D
:D :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe i malenu i neka ostane sve u redu i do kraja![]()
Hvala vam puno i zelim da se sve radujemo zajedno svakoj vasoj bebi i to uskoro![]()
![]()
za mamu i mrvicu~~~~~~~~~~~ :D :D :D
Drage moje, sve vas puno pozdravljam i saljem puno vibri za velike uspjehe u narednom periodu. Svo ovo vrijeme sam pratila novosti i uvijek bila uz sve vas. Sada se blizi termin pa sam htjela da vas obavjestim da ce uskoro ako Bog da doci i nasa mala Lamija. Necu vas puno tusiti termin je 24, ali dr misli da cu ja ipak roditi prije.
Puno vas volim i zelim da se svima ostvare zelje sto je prije moguce.
Vasa Lana
lanica sad vidim da te stvarno dugo nije bilo. A tvoja Lamijaveć stiže :D :D :D . Sretno!~~~~~~
Za lagan porod i nježno upoznavanje male princeze![]()
Rodit ces ti taman na vrijeme. Zelim ti lijep porod.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
hvala vam svima. Evo me rasplakala sam se, a to nije nikako cudo jer sam cijelo vrijeme prava ''placa'' bila.
SRETNO LANA![]()