Evo samo cu nesto kratko napaisati o nasem uspjehu. Nakon neuspjelih pokusaja (1 IVF I 6 AIH) otisla sam kod druge dr da se malo pregledam i malo odmorim svoje tijelo od silnih stimulacija. Muz je i dalje redovno kontrolisao nalaz i taj mjesec je dobio pravu normospermiu, ali s obzirom da je dr rekla da ja moram na histeroskopiju, ja se nisam dvoumila vec rekla nek me priprema odmah da i to uradim da ne razmisljam. Rekla sam: Uradicu sve sto treba pa nek bude sta ce biti. Na dan kad asam trebala dobiti m otisla sam kod dr i uradila test na hlamidiju i uzela mi briseve, a na ultra zvuku je vidjela malo bijelo polje pa se zamislila da niej neki polip kojeg do sada nije vidjela, ali s obzirom na histeroskopiju rekla je ako i bude da ce ga svakako skinuti. Poslije mi je rekla da joj se jaim kad dobijem m i kad mi prestane da ce odmah uslijediti histero. A ja cekaj pa cekaj pa cekaj ono nista. 4 dan izostanka m test bum pa pozitivan, ja u soku i nevjerici, nisam ni plodne dane pratila, pa i kako bi kad sam se psihicki spremala za operaciju.

Eto drage moje moje skromne pricice. Simptomi su bili samo ucestalo mokrenje i bolne grudi, ali nista ne uobicajno, osim sto su mi grudi bile vrele kao da ih neko zari vatrom.