ako ste me zaboravili da se podsjetite![]()
http://www.zaslike.com/files/c7metdu2sxnqk7ox7e3.jpg
ako ste me zaboravili da se podsjetite![]()
http://www.zaslike.com/files/c7metdu2sxnqk7ox7e3.jpg
To si ti?!
Nekako te zamisljam skroz drugacije.... (kao madonnu)
Opis u naslovu je dobar, lijepa ogrlica na tebi![]()
to sam ja, a imam i jednu na kojoj pokazujem srednji prst, ali ta nije za fini forum![]()
E bas si lijepaAl ja se nikak nemrem priviknut na tebe s kratkom kosom
![]()
Ja sam te uvijek i zamišljala s kratkom kosom. Lijepo da se predstavljaš![]()
uh, ne bih ti ja bio učenik... :shock: izgledaš ko da ubijaš pogledom...![]()
wow!
:smajlickojizvizduce:
super mi izgleda!
bas ti lip stoji kratka frizura! sad mene zanima kako je bilo prije kratke kad vec ancica spomeni ...![]()
![]()
![]()
dobar naslov... ja mislila da imaš dugu smeđu kosu i oćale![]()
ovo je još jako ljubazan pogledMoover prvotno napisa
![]()
mm mi se prijeti da će me snimiti jednom kad "streljam" ali još me nije uhvatio.....
no dobro zna da kad mi oči skroz pozelene da mu je pametnije kopati zaklon![]()
( i drugi su s vremenom naučili )
Moja madona, nemaš ti pojma šta su big bubis![]()
Šta bih ja dala da mogu obuć ovakvu haljinu, a da ne izgleda vulgano (zapravo dala bih po min trećinu svake bubis)
Baš si cool profa!
Molim :shock: ?Moover prvotno napisa
Moj dojam je posve suprotan - ne da ne ubija pogledom, nego s ove slike imam dojam da je puuuno manje strašna nego što se prikazuje po forumu![]()
![]()
iz moje perspektive su ko zemaljske kugle jerbo sam do 19 bila ravna ko daska za peglanje- onda znaš koje sam komplekse imala, a pokojna baba i mama imaju XXXXL kategorijuStrobery Shortcake prvotno napisa
( same su misteriozno narasle, tada se u nas nije išlo masovno na umetanje silikona )
Moje su u mojoj 19. još mogle stat u standardne grudnjake, nebabskih krojeva.
meni (sad kad su narasle nakon dvi trudnoće i ukupnog staža od 34 mjeseca dojenja) dosta veličina -2 s točkom![]()
pa baš mi imaš onako blagi pogled koji odaje učiteljicu koja ima strpljenja pet puta ako treba objasniti!
u svakom slučaju....mrak izgledaš!
Ja sam više opterećena velikim trbuhom nego malim sisama![]()
Maria, taman si!![]()
Odlično izgledaš...
Čuj ako ovako predaješ onda nije niti čudno da moraš uputiti ovakav pogelda kada je učenik sav smota s obzirom na bubiz!!!![]()
haljina je mrak, a frizura je :top:
i nisi baš tako strašna![]()
tebi s 19, a meni sa 16...maria71 prvotno napisa
ovo je ljetna roba-tu si ispucavam sve hirove....mračne želje i sitna zadovoljstvaOra prvotno napisa
školska roba je neugledna u sivim i mračnim tonovima, lako se pegla, brzo suši i nema dekoltea
pa ja ti dok traje šk. godina ne skidam čarape
a suknje nikad skoro ni ne nosim
najkraći rukav mi je do lakta
roba za van je otkačenija i po bojama i po kroju ,ali ne kao ljetna
![]()
nikad, pa čak ni onda ne bih rekla da si to ti...
nekak sam te skroz drugačije zamišljala: s dužom kosom najprije (ne znam zakaj), a ni meni ne izgledaš osobito strogo![]()
baš si mi zgodna![]()
Maria 71 - cijelo vrijeme pričaš o nekoj debljini, ali ja baš to i ne vidim. Jesi obla, ali nisi debela (osim po današnjim standardima bolesnih ljudi)
1. nisam skontala naslov, pa kada sam vidjela sliku htjela sam ti pohvaliti sise, ali rekoh, sramota me...pa skontah o čemu se priča, pa da ti kažem...
baš ti super izgledaju!!!!![]()
i nisu tako velike, ali pročitala sam ovo gore što si napisala
2. ja bih ti preporučila još kraću frizuru, ili možda samo malo istanjeniju i zvekni pramenove (iako nije obavezno...)
3. jesi li ti moje gore list?![]()
![]()
ne znam na koju goru misliš![]()
de malo opširnije na pp
koliko tražiš za nju?Honey prvotno napisa
![]()
Koji komad :shock: .
Ja sam te malkice drugačije zamišljala.
I ja... ovak nekak:ana.m prvotno napisa
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...son-040929.jpg
![]()
Probaj jednom dok nisi baš neke volje, obuci dekolte i radi. Da vidiš tišine kod mene u razredu u takvom slučajumaria71 prvotno napisa
![]()
Zašto u školi sivilo? Mislim da ti pristaju boje i tome bi mogla dati prednost.maria71 prvotno napisa
![]()
Misliš da ne znaju kaj se skriva iza tih košulja do grla zakopčanih?![]()
Ne biti vurgarna, ali opusti se malo.![]()
friz ti je suuuuper!!!
a tek koje poprsje :D (za ovakvo poprsje ja bi tribala obuč 3 ređipeta i to s umecima).
i da, koga će ti vraga siva boja u školi. daj si malo oduška![]()
Ja bih na osnovu ove fotke upisala dijete u tvoj razred.
( i rado bih obukla tvoj broj grudnjaka)
![]()
Drago mi je znati da nisam jedina koja na slici nije uspjela vidjeti ništa drugo osim dobrih, dooobrih, dapače, odličnih grudi.![]()
Idem ponovno kliknut. Mozda ovaj put ugledam lice!![]()
Da se i ja javim.
Baš mi je drago da te vidim i mogu ti reći da se slažem sa većinom ovdje.
Nije ti sivilo baš za školu, jedino ak baš želiš biti neki mračnjaki babaroga
![]()
A zamišljala sam te totalno drugačije :/
kako ?kahna prvotno napisa
![]()
Ni sama ne znammaria71 prvotno napisa
![]()
Drugačije, s plavom kosom npr. dužom (ne znam zašto) :? , pa s naočalama (valjda kaj si profa ), čak i malo opasnijeg izgleda.
Na ovoj slici izgledaš blago - ili je to zbog g.o. opuštena poza, a zločeki zatvoreni doma u stanu, čekaju početak škole![]()
Lepa si. I ne izgledas strogo. Naprotiv, blago i majcinski. A big bubiz samo doprinose tom utisku (smajlic zadivljeno zvizduce nalagodno se vrpoljeci zbog umetaka u sopstvenom grudnjaku koji takooo zuljaju)...
![]()
Lepa si mi Mare, baš si MAMA![]()
Vrlo si blizu moje predodžbe o tebi! Bila sam ti, doduše, dodala malo više strogoće, koju zapravo nemaš...
ja sam mislila, ali stvarno sam mislila, da rospija zbornička domaća izgleda opasno![]()
zamišljala sam te s kratkom kosom i dobro ti stoji.
No dobro, pošto je ovo već treći komentar o skraćivanju kose, mene sad zanima kako je izgledala s dugom.momze prvotno napisa
Kahna, i meni je palo na pamet da je ovaj pogled "u bolju budućnost" tako opušten vjerojatno zbog GO-a.
A ja sam zamislila tamnu smeđu kosu do ramena sa dužim šiškama i uvijek kad sam na tebe pomislila "vidjela" sam te sa sunčanim naočalamakahna prvotno napisa
.
Da, i ja sam mislila da izgledaš oštrije iako....ovakve su najopasnije: mile, nježne i slatke ( i prsate , a kad te prostrijeli.... Da sam mama djeteta u tvom razredu imala bih puno povjerenje u tebe, ne bih se bojala da mi kćer odvedeš na maturalac i znam da bih doma slušala o "super profi". Moja M. voli "čvršće" žene.
Hm, a ja bih kao roditelj dolazila na informacije manja od makovog zrnceta, pobožno klimala glavom na sve što bi ti rekla i naravno tvrdila kako si 100% u pravu. Nije tebi za proturiječiti.
I na kraju: ovakvom liku definitivno ne stoje dobro kućanski poslovi. Nemrem te ni u najgoroj noćnoj mori zamisliti sa saugerom. TM mogu-ma kako izgledao.
mim![]()
![]()
AM, kosa je bila samo nešto duža, niš posebno
evo kao na ovoj slici
http://tinypic.com/view.php?pic=2j3hef8&s=4
čovječe koja razlika, definitivno ti bolje stoje dekolteići i ogrlice.maria71 prvotno napisa