Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: skraćen cerviks-30 mm

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno skraćen cerviks-30 mm

Pozdrav svima,u 24. sam tjednu ,a prije par dana na redovitom pregledu ustanovljeno je da mi se cerviks skratio(na prošlom je bio 37 mm) na 30 mm.Dr nije previše bio zabrinut rekavši mi da nije ništa patološki samo da se cerviks ne bi smio skraćivati ispod te brojke i da mirujem tj da usporim.Još uvijek radim i trebala bi barem još dva tjedna a onda definitivno idem na bolovanjem.Zanimaju me iskustva sa skraćivanjem cerviksa jer uz jednog četverogodišnjaka mi je mirovanje nemoguće.Da li je neko imao cerviks kraći od 30 mm a iznio normalno trudnoću do termina ili se trebam brinuti?hvala na odgovorima

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mislim da ti to uopste nije mala duzina cerviksa s obzirom da je druga trudnoca (ako sam dobro shvatila).
    Meni je u to vreme bio 27mm i dr je bila zadovoljna.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja isto tako mislim,vjerojatno se sa brojem trudnoća i cerviks počinje prije skraćivati.Ma upće inače nisam paničarka,ali me prošla trudnoća(druga po redu-ova mi je treća)skroz negativno iznenadila.Naime sve je bilo ok do 5. mjeseca trud. kada se uspostavilo da dijete nema bubrege i nažalost morala sam na inducirani pobačaj.Sad sve gledam pod povečalom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •