-
Osoblje foruma
juce ujutro sam procitala PP forumasice koji me tako rasplakao da sam morala ugasit komp.
i ko iz vedrog neba dodje L. i veli, mama, cicala!
i ja sva sretna, letim k njoj, dizem majicu, ona sjeda u krilo, otvara usta, usisava bradavicu, povuce dva puta, pusti vakum, udisaj, izdisaj, opet uvuce bradavicu (totalno nepravilno) i ponovi dva srka, pusti ju i odmakne se. pitam ju zeli li jos, a ona veli ne!
onda sam lila suze muzu za ruckom.
bilo je to jedino sisanje u zadnja 24h.
dan prije takodjer. i tako i zadnjih dana. mozda dva puta po dva srka.
a bas sam ljetos citala topic 4+ i kako tako izgleda prestanak.
onda sam procitala vase postove, na neke zacmoljila, na neke se nasmjala (Jannocka, Honey
), neki mi ulili nadu (emily
), ali ono sto me najvse muci i pogadja je sto to nije prestanak na njen zahtjev.
nije ona odlucila prestati.
u igri je neki treci faktor koji se upleo.
da je ona sama polako prestajala, ne bi osjetlia prtisak u sisi, s lijevom bi se deslo sto i sa desnom koju je postepeno izbacila, u kojoj jos ima mljeka, ali ne osjetim, niti sam osjetila, prepunjenost.
ovako ne znam 100% jel bila spremna (a mislim da nije jer rastura palac od tada).
jos sam na pocetku ljeta otvorila topic dojenje starije djece na zahtjev i jos ih je tada imala 8+ podoja. ok bar 3-4 prava podoja sa LD i isto toliko ako ne i duplo vise onih gdje samo posisa.
mogu rec da vec 10 dana nema podoja.
nema LD.
pokusavam da u ta 2 srka izmantram da krene, da ju prisjetim, no nista.
pitam ju jel bilo mlijeka, ona kaze da je i da je fino. no na moje oce jos, uredno odgovara sa ne.
kad ju nudim sisati veli "necu sisati".
i onda pred zoru, zove me u krevet i veli snena "sisala"
bila sam budna u trenu!
doletila sam do nje i na onaj svoj nacin- posis, prekid vakuma, disanje, usis, posis, prekid vakuma....sisala je par minuta :D :D
cak mogu reci da mislim da sam osjetila mali letdownic
danas idemo doktoru (dosle smo konacno u zg) jer stvarno mislim da ima veze s nosicem i da nije normalno da joj nista ne curi vise od 10 dana a da je zastopan i da po noci hrce gore od oca joj.
takodjer me cudi sto je sve pocelo kad je pocela roniti :/
netko mi je stavio bubu u uho da je krajnik, pa vbriram da nije to.
da je nesto lako rjesivo i da ce za cas ponovo poceti sisati jos dugo....dugo....
bez obzira na pakleni pocetak u rodilistu, na iskljucvo dojenje na jednoj prvih mjeseci, kao i zadnjih, na zastoje, kvrge, izdajanja, prepunjenosti 6mj. prejakog LD, prijetnje patronazne da ce polumrtva zavrsiti u klaicevoj na infuziji jer mm nje dovoljno, na blistere, cepove (covjece tek sad vidim sta smo sve prosle), ja nase dojenje vidim kao nesto neopisivo predivno bez i jedne mane! rekla bi za pozeljet! ne sjecam se i jednog tuznog osjecaja, ali ih zato pamtim milijun presretnh! ko kad si u nekog zateleleban do usiju.
lijepo sam rekla, jos davno, prije 2 godine- zaljubljena u dojenje svog djeteta.
ko bi reko da necu TOLIKO biti spremna za prestanak.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma