PRINCEZA DIJANA
BISKVIT 1.:
5 JAJA
5 ŽLICA ŠEĆERA
4 ŽLICE ULJA
3 ŽLICE BRAŠNA
1 ŽLICA KAKAA
2 ŽLICE LJEŠNJAKA MLJEVENIH
PRINCEZA DIJANA
BISKVIT 1.:
5 JAJA
5 ŽLICA ŠEĆERA
4 ŽLICE ULJA
3 ŽLICE BRAŠNA
1 ŽLICA KAKAA
2 ŽLICE LJEŠNJAKA MLJEVENIH
čini mi se super
koliko ti je veliki protvan u kojem radiš taj kolač?
pretpostavit ću da je protvan po našem (slavonskom) tepsija
cca 37 sa 22, dubine 5cm i meni bude pun, možda bi moglo ići 4dcl slatkog vrhnja, ja uvijek stavim 5dcl pa malo ostane i meni![]()
može i malo veća tepsija, nije problem.
Da, već "čujem" dječju vrisku: "Mama, mama, kad ćeš nam peći princezu Dianu?!" :shock:Kosjenka prvotno napisa
LOL, a mama bi dok radi kolač trebala pjevušiti onu nam dragu "Sve ptičice iz-gore"!![]()
Da, već "čujem" dječju vrisku: "Mama, mama, kad ćeš nam peći princezu Dianu?!"
LOL, a mama bi dok radi kolač trebala pjevušiti onu nam dragu "Sve ptičice iz-gore"!
![]()
stvarno zvući fino, a i jednostavno(takvi su za mene) samo ne kužim kuda s filom, njega na biskvit kada se ispeče ili???
Prestrasan naziv torte :shock: Ja sam dosla premjestiti topic jer sam pomislila da je garant greskom zavrsio na ovom podforumu![]()
da, fil ide kad se biskvit ispeče, odmah prelije mlijekom i fil, kad se ohladi, ma super jednostavan kolač, ne mora se vaditi vaga :D
a šta vam smeta naziv, fin je kolač, kao i ona što je bila i kao što imaju julka kocke, anin kolač, tako je i ovaj.....
Radila sam neki dan taj kolač i stvarno je fini, jedino što me muči što mi se nisu napravile bijele kuglice u crnoj smjesi; više je to izgledalo kao bijeli sloj na crnom (mislim da bih trebala napraviti malo manje te bijele smjese).![]()
Inače, čini mi se kak bi baš super pasalo da se u te kupove bijele smjese prije pečenja ubace i smrznute višnje ili maline.
pa, sunce mu kalajsano! isti kolač pravim pod nazivom princeza soraya !!!![]()
![]()
zezam se, narafski.
ne pravim nikakve kolače
pa i ona je umrla, zar ne ?
Mima prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
to mi je kao i ambalaža mesa u kauflandu -
meso od mesara![]()
pa nema veze, bitno da ga stavljaš žlicom, on upadne i kad se reže treba biti bijelo u crnom..... ma glavno da je jednostavno i fino!MalaSirena prvotno napisa
magriz prvotno napisa
![]()
ne mogu se zaustaviti od smijeha, a jos sam sama na radnom jestu, jeste OT ali nisam mogla odoljeti...![]()