iridana2666 prvotno napisa
icyoh prvotno napisa
Pa nismo u hotelu, u rodilištu smo. Meni nije ništa smetalo, pa nek i da sva djeca plaču 24 h dnevno meni pod nosom samo da je L stalno sa mnom. Odmarala sam se kad sam došla doma, tih par dana sam i tako bila preeuforična za spavanje.
Ali opet, sve ovisi o čovjeku. Ja nisam previše komotna i ne očekujem od javne bolnice da budem sama u sobi, uživam u miru i tišini i da mi vlastito dijete donose samo kad je miran, opran i tih.
Doduše, da sestre mogu biti bolje, to je istina, ali sama ideja roominga mi je odlična.
Vidjet' ćamo kada budeš rodila drugo i kada budeš znala da te kući čeka još jedno zahtjevno malo dijete i da nema izležavanja po krevetu već odmah u akciju. Mir u rodilištu ona 3 dana će ti itekako puno značiti. Da, smeta mi plač i urlanje tuđih beba jer one nisu moje, a ako ne želim slušati svoje, zašto bi slušala tuđe?
so not true
Ja doma imam trogodišnjakinju pa sam jedva čekala RI, to je jedan od glavnih razloga zbog kojih sam išla na Sveti Duh, iako su naši cimeri plakali cijele noći mene, a ni P to nije diralo, uživala sam jer smo bili zajedno.
Zar ti ZAISTA vjeruješ da ćeš se odmoriti ta tri dana u rodilištu?
Nažalost, činjenica je da osoblje nije na visini zadatka