Citiraj Felix prvotno napisa
sto se kaze, sit gladnom ne vjeruje

tajchi, ne zvuci glupo ali to ne radimo. gdje bi stigle da za svako rodiliste koje se spomene na forumu pisemo pismo ili zovemo... jedva imamo vremena za aktivnosti koje su nam stvarno vazne. osim toga, to je prituzba iz druge ruke. puno istinitije i vjerodostojnije zvuci kad se sama rodilja javi, a ne mi umjesto nje.

zato uvijek poticemo korisnice zdravstvenog sustava da se same jave i iznesu svoje misljenje. jer, cemu nase akcije ako nam odgovore: sto vi rode sad pak hocete, nama se nitko ne buni, sve su rodilje jako zadovoljne nama i nasim uslugama! sto reci na to? jer istina je, svi se bune na forumu ali kad se treba imenom i prezimenom potuziti na pravu adresu, onda nigdje nikoga... :/

ma nisam mislila na pritužbe te vrste, to bi stvarno bilo nemoguće sprovest, već ono tipa da rode malo educiraju med. osoblje i podsjete na :
obavezno mijenjanje posteljine ( dnevno )
djeljenje toplomjera koji su dezinficirani
pranje ruku prije rada s pacijentima ( radi zaštite pacijenta ) a ne nakon što se sve pacijentice obradi ( zaštita njih )
i tak,
ma u biti kad bolje razmislim stvarno je glupo da bi ih vi kao udruga ( isto kao i sami pacijenti ) trebali upozoravat na propuste koje bi oni trebali znat daleko bolje nego mi.

svi se bune na forumu ali kad se treba imenom i prezimenom potuziti na pravu adresu, onda nigdje nikoga...

s tim se slažem 100 %, ja sam uvijek za prijavu ali... Nedavno, kad sam po ne znam koji put nazvala da vidim zašto ni nakon godinu dana ne dobivam nikakav odgovor ni od ministarstva, ni od bolnice ( prijavila sam šefa odjela i med. sestru- mislim da sam to napisala negdje i na ovoj temi ) jedan doktor ( valjda je dr. :? ) mi je rekao da se može desit da prijavitelj postane prijavljeni, odnosno da dotične prozvane osobe optuže prijavitelja za npr. lažne iskaze pa da onda on ima problema ( pa ti sad prijavljuj ). Jel to točno ili nije ne znam ali u svakom slučaju često se zapitam da li mi stvarno treba nešto tako u životu :/ .