-
Ja sam rodila u DU, imala sam carski rez i D nije bio samnom svih 8 dana. Sestre su mi rekle da odmah počnem izdajati da bi imala dovoljnu količinu mlijeka kad budem mogla ići dojiti svoje dijete na neonatalogiju. To mi je bilo super. Ćim sam mogla ustati išla sam ga dojiti, međutim on je vrišao kad bi mu se samo približila sisom, imala sam skroz ravne bradavice i preporučili su mi šeširiće. Kad smo došli doma prihvatio je šeširiće i od tad dojimo, bila sam presretna što nam je krenulo.
A patronažna me činila tako nesigurnom da bi sigurno odustala da nisam non stop visila na rodi. Komentari su joj bili da nije normalno da dijete toliko sisa da je sigurno gladan jer mi je mlijeko slabo(iako je super dobivao na težini), da ne pijem taj light jogurt (koji mi je vidila na stolu) nego da moram jesti "jaku" hranu da nebi imala slabo mljieko...Jednom me je čak pitala jesam li ljubomorna na nju jer je uzela D i smirila ga kad je plakao!!!
A pedica me još više zaprepastila kad mi je rekla da ne mogu dijetetu davati sisu svaki sat iako to traži već da mu slobodno "uvalim" dudu da povećamo razmake između podoja da bi mi se stvorilo više mlijeka!!! :shock: Nisam mogla vjerovati.
Sretna sam što unatoč tome nisam nikoga slušala i radila po svome. Rezultat je da dojimo isključivo već 4mj i to od nedavno bez šeširića! :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma