Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Rodin SOS telefon za dojenje- javna zahvala za podršku

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Rodin SOS telefon za dojenje- javna zahvala za podršku

Ciao forumašima!
    Ne mogu izdržati, a da ne izbacim temu ovakvog naslova budući je nama SOS telefon ful pomogao kada nam je bilo najteže.
    Naime, bilo je to negdje krajem bebinog prvog mjeseca starosti. Često se budio, želio biti non stop na cici, bradavice su mi bile oštećene, padala sam s nogu od umora i od nespavanja,...
    Čitala sam puno o istim problemima, da su mogući skokovi u rastu i da je tada obično više plača i hranjenja, ali i da su općenito najteži ti prvi mjeseci za dojenje.
    I tako je nama jedne od teških večeri plača i sveg pomalo , pružila podršku volonterka na rodinom SOS telefonu; mislili smo da se nitko neće javiti budući da je bilo već oko 21,15; nakon duže zvonjave, ipaak javio se topao ženski glas i iskrena podrška, razumijevanje. Ja sam neumorno postavljala pitanja, glasa na rubu plača, a volonterka mi je sa tako puno strpljenja odgovarala i pomogla mi toliko da je i mali cvrčak skužio maminu opuštenost nakon tog razgovora i prestao plakati i zaspao.
    Još jednom zahvala bogu i svima rodama na ovakvoj mogućnosti i pomoći
    da nije bilo Vas ne znam kako bi prošla naša kriza, hvalim Vas uvijek i svugdje!
    Kakva su Vaša iskustva sa rodinim SOS telefonom?!
    Pišite o tome da ljudi postanu svjesni kakvu kvalitetnu podršku dojenju imaju!!!!!!!

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Evo i ja sam prije koji dan zvala SOS telefon. Nismo imali krizu u dojenju (još ), ali se meni upalila dojka, imala sam jako visoku temperaturu i nakon cijelog dana (a bio je blagdan) malo me uhvatila panika pa sam nazvala. Nisam saznala (ni očekivala) ništa posebno novo i što već ne piše u Rodinoj knjižici, ali sam htjela čuti i ljudski glas, da me utješi i mi potvrdi da ispravno postupam. Javila se Adela i bila . Nakon tog razgovora temepratura više nije rasla, a ja sam drugo jutro bila kao nova!
    Svim savjetnicama (meni su pomagale i s prvim djetetom)

OT: A knjižica ("Iz rodina kljuna") prekrasna (naravno, i korisna!). Prelistala sam ju još kad je izašla na webu, ali još je ljepša u papirnatom izdanju. Sve pohvale.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala vama, drage mame

Freja, savjetnica s kojom si razgovarala je bila Adaleta

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ups. Neće mi zamjeriti, nadam se. Mogu se još uvijek opravdati divljanjem hormona i nekoncentrinanošću kao posljedicom.
    U svakom slučaju

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da se i ja zahvalim strpljivoj savjetnici koju sam prije mjesec dana gnjavila sigurno jedno dobrih pola sata sa svojim prvim zastojem mlijeka nakon 14 mjeseci dojenja.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nama je Maja spasila dojenje i u to ime Maja Gita i ja smo proshle relaktaciju i gotovo sam sigurna da bez sos-a ne bi dojila. dojenje je najlijepshe iskustvo koje djelim sa Gitom i zato hvala do neba

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

svim našim SOS savjetnicama. Najbolje ste

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •