Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Koji modeli auta za AS u sredini?

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno Koji modeli auta za AS u sredini?

Imam troje djece, od kojih jedno u AS i dvoje velikih. Za koji mjesec mijenjamo auto (polovni) i razmišljamo o nekom monovolumenu (između ostalih). Moj jedini uvjet je da ima na stražnjim sjedalima tri pojasa u tri točke i sjedala tako dizajnirana da AS može na sredinu.

Možete li mi olakšati izbor da pomalo usmjerim muža na određene modele ili marku vozila koja imaju sve to. Bojim se da ne pronađe i ne zapali se za neki model koji to neće imati... Pa si nekako mislim, bolje da mu ja ponudim nekoliko izbora i usmjerim ga, a ostalo neka niti ne gleda...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne mora biti monovolumen.
    odlični su modeli tipa renault kangoo, citroen berlingo, peugeot partner..

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Podižem u nadi...

Vi koje imate sjedalice na sredini, samo mi napišite koji imate automobil!

Ili instruktorice ako se sjećate nekih dobrih modela automobila sa besplatnih pregleda... pliiiz!!!

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je da ima na stražnjim sjedalima tri pojasa u tri točke i sjedala tako dizajnirana da AS može na sredinu.

ovaj uvijet koji si postavila je dobar.

mozes jos pridodat da je dopusteno na zadnjem sjedalu montirati sjedalicu u sredinu, neka vozila imaju naznaceno u uputama da se ne preporuca ili cak da se ne smije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kangoo

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo Toyotu Avensis I sjedalicu 9-18 kg odlicno montiranu na srednje sjedalo.Medjutim, booster s naslonom ne moze se dobro montirati pa ti ne bi preporucila taj auto jer ako dijete nije jos u boosteru, bit ce. Meni se cini odlican Renault Espace, znam jednu mamu troje koja ga vozi.

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa
    Mi imamo Toyotu Avensis I sjedalicu 9-18 kg odlicno montiranu na srednje sjedalo.Medjutim, booster s naslonom ne moze se dobro montirati pa ti ne bi preporucila taj auto jer ako dijete nije jos u boosteru, bit ce. Meni se cini odlican Renault Espace, znam jednu mamu troje koja ga vozi.
    Hvala puno, ovakvi savjeti su zaista zlata vrijedni. I da, malac mi uskoro izlazi iz ove AS do 18 kg...

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Za 1. uvjet prijedlog

KIA Ceed SW - lijevo i desno na stražnjoj klupi imaš ISOFIX, a sva sjedala na stražnjoj klupi imaju pojas u 3 točke.

Za 2. uvjet - mi još nismo probali montirati AS u sredinu stražnje klupe (ali u njihovom salonu u Lučkom smo temeljito isprobali auto pa ih možeš zamoliti da isprobaš smještaj AS-ova)

Još jedan prijedlog VW Sharan.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

doblo.. prvo je romerica bila u sredini, sad maxi cosi cabriofix
    kad budemo kupovali novi auto, vrlo vjerojatno cebiti berlingo - provjereno dobro smjesta AS i na srednje sjediste

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi smo danas našu AS stavili u sredinu.
    Imamo Audi A6.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •