Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: svrbi ju uho????

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno svrbi ju uho????

Mišica ima 15 mjeseci.
    Jučer sam na primjetila da joj se uho crveni. Jedno. Drugo nisam gledala. Pomislila sam da je od spavanja. Danas sam imala šta vidjeti. I na jednom i drugom uhu prave krastice otprilike 1x1 cm. Nalaze se iznad resice, na onom tankom dijelu gdje neki buše uho više puta. Neznam kako da drugačije objasnim.

Gđica je alergičarka. (ako to ima ikakve veze, ja sam isto i ponekad me uši svrbe za poludit,pa da kažem )

Zna li netko dali to nju svrbe uši pa je napravila krastice ili što???

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

moja v. ima 6 mjeseci i kad je pospana uhvati se češat po ušima. i napravila je sebi par puta male krastice. mislim da bi i tvojoj moglo biti njenih ruku djelo.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sigurna sam da je njenih ruku djelo, samo od čega???? Zašto se češe??? Ne češka se kad je pospana... (a čini mi se da zapravo nikad nije pospana! )

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moj 8 mjeseci star beban se češe po uhu - nekada do krvi. Pedijatrica mu je gledala unutra i van (mene je bilo strah da nije upala uha, opet) i dala mi je kremu sa kortikosteroidom. Namažem mu navečer kad se raskrvari i onda smo mirni nekada par dana, nekada duže. U međuvremenu mažem sa Mustellinom kremom.
    Ja bih to pedijatru pokazala..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •