sladjanaf prvotno napisa
donna prvotno napisa
ja sam cijelo vrijeme borbu imala s MM starcima da kada dođu kod male OPERU ruke

pa zar je to toliki bed?? :shock: nemogu shvatiti to....
stalno smo ponavljali ko dvije budale nakraju se i posvađali već

posvađali ste se zbog pranja ruku?

a zakaj bi to bilo toliko nezamislivo. Mislim, zar je toliki napor oprati ruke prije nego što diraš malu bebu, a znaš da to mami znači. Oprosti molim te, ja sam primijetila da moj svekar i svekrva ne peru i sutra su dobili PlivaSept (kupila sam 2, jedan meni, jedan njima), oni su se nasmijali i uzeli i nakon toga svaki put kad bi došli prali su ruke ili upotrijebili PlivaSept. Nije bilo svađe, ali da me netko toliko ne poštuje da ako ja zamolim da se operu ruke, a ta osoba ne želi učiniti niti tu najmanju (i da se razumijemo nekompliciranu radnju, koju bi ovako i onako trebala) - zakačila bi se poprilično.
I ja znam jesti po vani (uglanom držim papir, pazim da ne diram rukama), ali s obzirom na miomirise koje osjetim po tramvaju, ne vjerujem da svi peru ruke nakon WC-a, ergo ne vjerujem da nisu našli bakterije opasne po ljudsko zdravlje po tramvaju.
Nije da se brinem, nisam taj tip, i mala dira psa i valja se po travi i sl., ali kad je bila mala nisam dala ljudima da mi ulaze iz vana a da nisu oprali ruke, a što se tiče pipkača djece u kolicima, taj problem je efikasno rješavala Betty.