ja ovo ne kužim, j..o me pas ako kužim. Evo, očito sam u nepipkačima, pa da kažem kako to rješavam: pustim svoje dijete da ljubi druge, da dira druge i da drugi ljube nju i diraju nju. Ako hoće sjesti u travu i igrati se to joj dopustim (dapače), ako hoće navlačiti Betty to joj ne dopustim (pas je živo biće) i učimo se draga i maziti psa, ako hoće dirati drugog psa to joj dopustim i sl. Ali kad dođemo iz vana brišemo ili peremo ruke, kad diramo peseka isto. Kad je bila jako mala tražila sam od ljudi koji dolaze k meni i diraju je da operu ruke (to kaj je moja mama skinula i svu robu sa sebe koju je imala u busu to je njena inicijativa, i sama sam se tome čudila). Da imam drugu stariju djecu oprali bi ruke čim bi ušli u kuću kao što i ja to činim i ne bi bilo nikakvih problema. Zakaj mi o tome uopće raspravljamo, zar nije normalno da se operu ruke kad se uđe izvana? A ove fore i usporedbe sa djecom iz Amazone ili odkud već mi je

da li vi, cure, znate da 70% djece u zemljama u razvoju ne dožive 5. godinu života (odite malo na stranice WHO i vidite protiv čega se sve ljudi bore).