Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: predškolska grupa

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno predškolska grupa

hi!

moje dijete ide već 2 godine u istu grupu koja je stvorena kao "srednja".
    u grupi ima više djece koja su rođena u drugom tromjesečju , što znači da nisu prvačići slijedeće škol.god. 09/10. dakle njih par (šestero) trebali bi ove godine biti predškolska grupa. međutim zbog nečijeg administrativnog propusta ta djece su zaboravljena kao predškolarci jer su u manjini. nemaju adekvatan prostor za rad kao predškolska grupa. nisu im (barem zasada)pripremili program po kojem bi trebali raditi, budući "najstarija grupa" već broji 33-tero djece prdškolaraca , pa za njih par više nema mjesta.
    tete samo sliježu ramenima i govore da ne znaju šta će biti s njima. neke predlažu prebacivanje u drugu grupu (?) ili "tih rad" za vrijeme dok preostala dijeca iz grupe idu na spavanje.
    očito su nekim programom, zakonom ili već nečim dužni toj dijeci osigurati predškolski program , koji moraju svladati , kako bi bili spremni za upis u 1 razred.
    ...ah da.. rekle su još da oni nemaju završnu svečanost na kraju godine, jer njihova grupa završava tek za dvije godine.
    sasvim drugu priču su imale pri upisu iste te dijece u vrtić.

ima li netko sličnih iskustava? :? šta da radim ?????

javite se!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo u miješanoj grupi od 4-7 godina, i oni koji su te godine predškolarci normalno provode program, barem mislim tako tj. nisam čula da su se roditelji tužili, mi smo ove godine na redu 8)
    svake godine cijela grupa ima završnu priredbu, jedino na kraju priredbe predškolarci se postroje i dobiju posvete i albume

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi smo miješana grupa, sad ćemo biti od 4-6. samo 2 curice su predškolci, Ian i još njih 20 slijedeće godine, i onda još samo 2-3 ostaju

oni sad naravno još ne znaju što s ove 2 curice i užasno su neorganizirani što mene

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

B je u miješanoj grupi (najmlađe dijete ima 2ipo a najstariji su predškolci)... tete su si organizirale rad i predškolci obavljaju svoje zadatke u jednom kutiću prema vlastitoj volji samostalno odnosno imaju i određeno vrijeme kada te zadatke zajedno odrađuju (grupa predškolaca i teta)... ostala djeca su u tom periodu zabavljana nekom drugom aktivnošću...
    ostatak dana se svi zajedno igraju (i kroz igru uče mlađi od starijih i obratno)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •